Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-15-2025 | 0.75 $* | 0.1 $* |
Aug-15-2025 | 0.63 $* | 0.25 $* |
Jul-15-2025 | 0.17 $* | 0.42 $* |
Jun-15-2025 | 0.16 $* | 0.81 $* |
May-15-2025 | 0.9 $* | 0.49 $* |
Apr-15-2025 | 0.71 $* | 0.69 $* |
Mar-15-2025 | 0.92 $* | 0.71 $* |
Feb-15-2025 | 0.21 $* | 0.45 $* |
Jan-15-2025 | 0.94 $* | 0.20 $* |
Application:
1. This is a high-speed cooked meat slicer, which can cut cooked food such as barbecued pork, braised pork, pork scalp, pig ears, tripe, fatty intestines, beef, etc. into strips and slices.
2. Suitable for fast food industry, supermarkets, large canteens, food industry.
Features and advantages:
1. The discharge port is connected to the conveyor belt, so that the cut materials are arranged neatly and can be directly loaded into the pallet without arranging.
2. Using the two-blade cutting principle, the blade is sharp and durable.
3. Using high-quality copper core motor, 1.5kw strong horsepower, fast and stable operation, durable and long life.
4. The speed of the conveyor belt and the rotating knife are independently controlled by the frequency converter, and the cutting size can be adjusted at will.
5. The cutting process is simple and easy to learn, ready to use, stable and high-efficiency, the fastest can reach 500kg/h.
Technical Parameter:
Product model | QD-120 |
Voltage | 220V/380V |
Power | 1500W |
Net weight | 160KG |
Packing | Plastic bag |
Size | 1350*600*1250MM |
Slice size | 1-20MM |
Productivity | 300-800KG/H |
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com