Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-15-2025 | 0.21 $* | 0.73 $* |
Aug-15-2025 | 0.35 $* | 0.21 $* |
Jul-15-2025 | 0.1 $* | 0.51 $* |
Jun-15-2025 | 0.72 $* | 0.46 $* |
May-15-2025 | 0.59 $* | 0.89 $* |
Apr-15-2025 | 0.32 $* | 0.50 $* |
Mar-15-2025 | 0.23 $* | 0.23 $* |
Feb-15-2025 | 0.56 $* | 0.18 $* |
Jan-15-2025 | 0.81 $* | 0.85 $* |
Application
The unitary milk cooling tank consists of 4 components: milk tank, automatic agitator, refrigerating unit, microcomputer control cabinet. The milk tank is fully supported by stainless steel; corrosion resisting and the precision polishing make it hard to stain dirt. The insulating layer filling with low heat conductivity coefficient rigid foam, so it’s light weight and good thermal insulation properties.Used for storage and cooling the fresh juice of pasture and farm.and also can be used for small milk collection station, dairy processing plants, and food, feed, pharmaceutical factories.
Advantage
· Use international advanced technology
· Fully automatic control for keeping in grade A
· Sanitary stainless steel material
· With automatic cleaning device and mixing device
Technical Parameter:
Model | QDLS-150 | QDLS-300 | QDLS-1000 | QDLS-5000 |
Voltage | 380V/50HZ | 380V/50HZ | 380V/50HZ | 380V/50HZ |
Power | 2KW | 2.6KW | 2.6KW | 10.5KW |
Blender power | 0.75KW | 0.75KW | 0.75KW | 1.1KW |
Dimension (mm) | 1350*1000*1220 | 1700*900*1550 | 2250*1400*2200 | 2980*1900*1800 |
300L tank
2000L
5000L
We have a large number of different specifications from 100L to 10Ton ,that can be customized .
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com