Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-15-2025 | 3689.86 $* | 3873.74 $* |
Aug-15-2025 | 3658.37 $* | 3841.51 $* |
Jul-15-2025 | 3069.7 $* | 3222.5 $* |
Jun-15-2025 | 3596.54 $* | 3776.73 $* |
May-15-2025 | 3131.43 $* | 3288.51 $* |
Apr-15-2025 | 3534.98 $* | 3711.65 $* |
Mar-15-2025 | 3503.40 $* | 3678.79 $* |
Feb-15-2025 | 3472.58 $* | 3646.58 $* |
Jan-15-2025 | 3441.54 $* | 3613.47 $* |
This machine mainly used for geothermal drilling, farm irrigation , house yard, gardens and water well drilling, drilling diameter is 70-350mm, and drilling depth is 80m to 100m. It also can be used in small building piling, like farmhouse or factory, the drilling diameter can reach 500mm and depth can be more than 100 meter.
The advantages of the water well drilling machine are as below:
1.Light weight, energy saving.
2. Easy to transport and can learn how to handle the machine in short time;
3. Can drill through hard stratum, unless thick rock layer ;
4. One person operation, reduce the labor intensity ;
5. High efficiency and work fast.
6. Assure easily operation and long life service life, free maintainance.
|
1.The optional port of loading : Qingdao,Shanghai ,Ningbo,Tianjin,Guangzhou etc.
2.The shipping method:Courier service,Air transport,Sea Transport.
3.The accept order:FCL cargo load,or Less container load (LCL).
4.Our service:EXW,FOB,CIF,CNF,Door to Door etc.
5.We always choose the most economical and reliable shipping company to make sure
customer receive the goods in time.
6.The tracking number will be provided to customer once the consignment is shipped.
Henan Ocean Machinery Equipment Co.,Ltd., an ISO9001 certified and High-tech Enterprise established more than 10 years ago, is a professional manufacturer specialized in R&D, production and sales of Mechanical Equipment products such as Snack Food Processing Machine, Fruit and Vegetable Machine, Food & Packaging Machine, Water Well Drilling Rig and Poultry Equivalents, etc., which are widely sold worldwide and we have been recognized by our customers year after year.
As a technology based company, Ocean Machinery is constantly developing and researching new products to meet customers' different requirements. We have obtained many national patents and have independent intellectual property rights.
On the principle "Customer-oriented, Quality First", Ocean Machinery is committed to providing our customers with high good quality products and perfect after-sale service.
We warmly welcome anyone who is interested in our products and willing to do business with us to contact us.
Our Market :
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?Answer:
With ample industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1).A wide range of products for customers to choose.
2).The machine has a durable and stable,easy to be assembled and maintain.
3).Good customer service :Respond quickly to customer enquiries and any questions.
4). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc.,
it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 7: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 8: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the place according to the buyer’s requirements.
Question 9: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 10: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com