Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-19-2025 | 5593.61 $* | 5873.9 $* |
Aug-19-2025 | 5546.32 $* | 5823.32 $* |
Jul-19-2025 | 4653.42 $* | 4886.14 $* |
Jun-19-2025 | 5452.87 $* | 5725.67 $* |
May-19-2025 | 4747.17 $* | 4984.20 $* |
Apr-19-2025 | 5358.99 $* | 5626.84 $* |
Mar-19-2025 | 5311.73 $* | 5577.61 $* |
Feb-19-2025 | 5264.78 $* | 5527.83 $* |
Jan-19-2025 | 5217.71 $* | 5478.65 $* |
Cheap Price Portable Rotary Water Drilling Rig Machine, is widely used for geothermal drilling, farm irrigation, house yard, gardens and water well drilling, drilling diameter is 70-350mm, and drilling depth is 80m to 100m. It also can be used in small building piling, like farmhouse or factory, the drilling diameter can reach 500mm and depth can be more than 150 meter.
Cheap Price Portable Rotary Water Drilling Rig Machine
Main Features
1. Light weight & Extension design, convenient to carry and keep.
2. Patented product, unique design and simple drilling structure;
3. Easy to transport and can learn how to handle the machine in short time;
4. Can drill through hard stratum, unless thick rock layer;
5. One person operation, reduce the labor intensity;
6. High efficiency and work fast.
7. Assure easily operation and long life service life, free maintenance
Cheap Price Portable Rotary Water Drilling Rig Machine
Technical Parameters
Technical Parameters | |
Model No. | OC-500Pwater drilling machine prices |
Drilling Machine Dimension | 1600 x 1100 x 4100mm (working) |
Machine Weight | 700Kg |
Drill Rod Diameter | 65mm |
Drill Rod Length | 2m |
Rod Change Method | Full automatic screw thread |
Max drilling Depth | 150m |
Power head motor | 7.5Kw |
Power Head | 60r/min, 90r/min, range shift |
Drilling method | Percussive and rotating type |
Water pump | 7.5Kw |
Hydraulic motor | 3Kw |
Drilling Hole diameter | Within 450mm |
Hosting Capacity | 2000-3000Kg |
Completed unit of drilling machine, include: main engine, tools, 40 meter drill rod, 2 units alloy drilling bit, 1 unit high pressure water pump, 5 meter high pressure water pipe and English manual. |
Cheap Price Portable Rotary Water Drilling Rig Machine
Product Photos:
Cheap Price Portable Rotary Water Drilling Rig Machine
Other Related Photos:
Cheap Price Portable Rotary Water Drilling Rig Machine
Related Parts:
You may also like:
30-120 m Deep Diesel Water Well Drill rig | 30-80 m Deep Electric Water Well Rig | 10-150m Deep Tractor Water Well Rig |
Henan Ocean Machinery Equipment Co.,Ltd., an ISO9001 certified and High-tech Enterprise established more than 10 years ago, is a professional manufacturer specialized in R&D, production and sales of Mechanical Equipment products such as Snack Food Processing Machine, Fruit and Vegetable Machine, Food & Packaging Machine, Water Well Drilling Rig and Poultry Equivalents, etc., which are widely sold worldwide and we have been recognized by our customers year after year.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1. Stable and reliable product at reasonable price
2. Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3. On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
1. Warranty
All the products have one year guarantee.
2. Training
We provide training to make sure every customer can install and operate the machines.
3. Spare parts.
We provide all spare parts for all machines in lifetime use.
4. Standby Service
We are always ready to help. Just let us know whenever you have questions or problems.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com