Question 3: What is the lead time for our orders?
Answer : Normally we keep a certain amount of machines as stock which can cover the daily orders by FedEx(UPS) and in those conditions the lead time is 3 working days. Since different countries usually have different type of cord, We will require our customers to always contact our sales manger to ensure if we can fulfill the order in time. We are pleased to help you to solve the issues.
Question 4: What kind of cords do you use on the CRB machines?
Answer: Usually the US, UK and EU cord are prepared in stock. The standard length of cable is about 115cm. So actually we recommend our customers to use an adaptive extension cord.
Question 5: How can we be a distributor in our country or area?
Answer: We are with pleasure to have partners all over the world. Please contact our sales manger to discuss what we can do to help you build up your business in your country or area.
Question 6: How can we arrange the shipment once we place the order?
Answer: Our logistic team will assist you with the shipment and provide any paper works in need.
Question 7: How can we conduct the machine maintenance or repair work?
Answer: The machine is durable as long as you follow the normal maintenance instructions in the manual. Also Hang Zhou Chi Xing company provides one year’s warranty and guarantee to exchange the machines with technique issues which have been ran under the normal maintenance in one year. Regarding to the repair work after one year we will support our customers by providing spare parts, Sending instruction video, Or help to contact the nearest repairing center of our partners. We strongly recommend our customers to keep some spare parts since the shipping cost is usually very high and we always try to ship them by sea as much as we can.
Question 8: Can we have our private label on the machine?
Answer: Sure. We are pleased to assist our customers to have their private label on the machine.
Question 9: What is your brand now?
Answer: We have our Brand as CRB Clean System and is legally registered in USA and China. We can offer our customers to use this brand in the USA and China. However, please note in other countries this must be confirmed that we have no issues before we use this brand.
Question 10: What is the payment method?
Answer: Basically, Hang Zhou Chi Xing company accepts T/T in advance. We can provide any paper works, pictures and videos to our customers before the payment. Certainly other possible payment method are welcomed to help to run the businesses smoothly.