HT 5kw 10kw 15kw 25kwh распродажа Заводская хорошая цена солнечные панели жилая гибридная солнечная энергетическая система для дома полный


Поделиться:


Цена:*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-17-2025 0.29 $* 0.90 $*
Aug-17-2025 0.26 $* 0.75 $*
Jul-17-2025 0.26 $* 0.52 $*
Jun-17-2025 0.79 $* 0.68 $*
May-17-2025 0.88 $* 0.89 $*
Apr-17-2025 0.4 $* 0.74 $*
Mar-17-2025 0.65 $* 0.82 $*
Feb-17-2025 0.33 $* 0.27 $*
Jan-17-2025 0.63 $* 0.10 $*

Характеристики





HT 5-25kwh Sale Factory Good Price Solar Panels Residential Off Grid Solar Energy System for Home Off Grid Full Set




Model


550W Solar Panels
10-45Pieces
10-45 Pieces
MPPT controller & Inverter
1-5SetS
1-5 Sets
Battery  Rack
1-5 Pieces
1-5 Pieces
Battery Type
wall-wounted
rack
PV/DC Cable
100 Meters
100 Meters
Protection board
1 Set
1 Set
Connector & Cables
1 Set
1 Set
Installation Tools
1 Set
1 Set
Mounting Structure
Customized with roof or ground


Solar Panels
* PID Free PV Module
* 550W Positive Power Output Guarantee
* 25 Years Power Output Guarantee
* 100% Double Full EL Inspection


MPPT Controller & Inverter
* 5KW Off-grid Inverter
* Output: Single Phase
* 220/230/240V(L/N/PE)


Solar Battery
* Battery would provide the stable DC power for Inverter DC Input
* Deep Cycle Battery
* Lifepo4 Type
* 51.2V 200AH (10KWH/pc)
* Battery Racket Customization


Mounting Structure
Customized for :
Rooftop(Flat/Pitched), Ground , Car Parking Lot Adjustable tile angle from 0 to 65 degree
Compatible with all solar modules.


Accessories
Cables:
* Grid to circuit breaker 5m
* Ground wire 20m
* Battery to circuit breaker 6m
* Circuit breaker to inverter 0.3m
* Load output to circuit breaker 0.3m
* Circuit breaker to inverter


Installation Tools
* M8 hex wrench
* Disassembly tool gloves
* Screwdriver 5mm
* Disassembly tool


















Question 1: Are you a factory or a trader?
Answer 1: We are a manufacturer of Solar storage batteries, and we can also provide solutions for the entire solar system.
Question 2:What is the warranty period, and how many years?
Answer 2: The warranty period for batteries and inverters is 5-10years, and the warranty period for photovoltaic panels is 25 years.
Question 3: How is your technical support?
Answer 3: We provide lifetime online support through Whatsapp/ Skype/ Wechat/ Email. We have the professional engineers team can provide you the best solutions.
Question 4:How to become your agent?
Answer 4: Contact us through Alibaba/email, and we can talk about details to confirm.
Question 5: Do you support OEM/ODM?
Answer 5: Of course, we can do OEM/ODM services for our partners.
Question 6 : Should I choose a on grid system,hybrid on/off grid system,or off grid system?
Answer 6:Well,if you just need the system for your home use,choose the off grid system or hybrid system,and off grid system is much cheaper. And if you want to sell the power to the power grid,then you need to choose the hybrid system or on grid system.
Question7:How to choose the solar home system?
Answer7:Firstly, please help us to confirm the following questions:
What is your monthly electricity consumption kWh?
What appliances does your house have? Or can you show me the electricity bill?
How many hours do you want the battery to backup?
After getting your confirm, our professional engineers team will custom and design a most suitable and most economical solar home system for you.
Question8:How to install the solar home system?
Answer8:It is easy to install the solar home system, please follow the guiding brochure step by step. And if you have any questions,our engineers could also teach you on line.




Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com