Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-19-2025 | 942.2 $* | 989.85 $* |
Aug-19-2025 | 935.62 $* | 982.32 $* |
Jul-19-2025 | 784.4 $* | 823.9 $* |
Jun-19-2025 | 919.87 $* | 965.1 $* |
May-19-2025 | 800.42 $* | 840.23 $* |
Apr-19-2025 | 903.86 $* | 948.69 $* |
Mar-19-2025 | 895.80 $* | 940.15 $* |
Feb-19-2025 | 887.2 $* | 931.13 $* |
Jan-19-2025 | 879.35 $* | 923.33 $* |
This machine is a new design for laboratory production and small batch capacity manufactured. Desktop style for tablet & capsule count but small size and light weight. Once start with one bottle and automatically to count the next when finished, easy picking up and putting down the bottle by hand.It's applied to count the numbers of capsules when filling capsule bottles and capsule packages. It's the most suitable counting tool with accuracy, fast counting, health and avoiding touch on capsules. Designed according to the shape of capsule, pill, honey bolus, the counting plate is adoptable in counting their number.
Production capacity | 12-26 bottles/min |
Voltage | 220V |
Power | 80w |
Weight | 45kg |
Dimensions | 420*420*780mm |
Count the number plate hole | 0-280 (Optional) |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com