1. How much electricity does this air conditioner use per night?
Answer: The power of the machine is 280W, and the power is as low as 2 kWh per night;
2. Will the mosquito net be airtight?
Answer: There are ventilation openings made of screen windows on the top of our mosquito nets, which will not be airtight and have air circulation;
3. Is this a true air conditioner or a water-cooled air conditioner fan? What's the difference?
Answer: It is a true air conditioner with compressor cooling. There is no need to add ice and water, and the air-conditioning will be released when it is powered on; while a water-cooled air-conditioning fan needs to add water and ice, not a real air conditioner;
4. Does the air conditioner need to be drained? How much water is there in a night?
Answer: Yes, the condensed water will be generated during the refrigeration process of the compressor, which is specifically affected by the air humidity;
5. How much does the whole air conditioner weigh?
Answer: The weight of the main unit is about 12KG, the package is 15KG, and the mosquito net is about 17KG:
6. Can it be used in the car? Can I use an inverter?
Answer: No, the inverter can not provide a stable voltage, and the car is severely sunburned, the cooling effect is not ideal
7. How much can the temperature in the mosquito net drop?
Answer: The temperature inside the mosquito net is about 5-10 degrees lower than the room temperature, and the temperature inside the mosquito net can reach about 22-28 degrees;
8. Can you do it without mosquito nets? Is it OK to use it as a window machine?
Answer: No special mosquito net is required for spaces below 5M. If it is used as a window machine, the machine cannot be exposed to rain when installed in the window;
9. Is it possible to timing it? Do I have to connect the exhaust pipe?
Answer: The machine will be shut down regularly for 1-12 hours, and the exhaust pipe can be omitted if it is used with mosquito nets;
10. Can I use it normally if the voltage at home is less than 220V?
Answer: Yes, as long as the voltage is between 220-240V, the machine can work normally;
11. Will the sound of the air conditioner be very noisy?
Answer: The noise is not big, the working sound is similar to the third gear of the fan at home, and it will not affect sleep;