Q1.What is the main function of our drilling rig?
Ans.:main function is water well drilling, blast hole drilling, micro-pile hole drilling.
Q2. What is your terms of payment for mini rotary drilling rig?
Ans.: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.
Q3. What is your terms of delivery for crawler DTH drilling machine rig?
Ans.: EXW, FOB, CFR, CIF.
Q4. How about your delivery time?
Ans.: Generally, it will take 7 -10 working days after receiving your advance payment.
The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.
Q5. What is the warranty of our drilling machine?
Ans.:Our main machine enjoys a 1 year warranty(except for the hammer), during this time all accessories broken can be changed for a new one.And we provide videos for machine install and operation.
Q6. What is your terms of packing?
Ans.: Generally, we use standard exported wooden case for LCL goods, and fixed well for FCL goods.
Q7. Do you test all your goods before delivery?
Ans.: Yes, we have 100% test before delivery.And we will attach our inspect report for every machine.
Q8.Do you Preferred provide wear parts for transacted clients?
Ans.: Yes, we have records for your clients, and will prefer provid ing accessories to clients.
Q9: How do you make our business long-term and good relationship?
Ans.: We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefits;
Q10.Do you have any certificates for your mini rock drilling machine?
Ans.: All of our products coming with the certificates of CE, ISO9001.