Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-16-2025 | 0.99 $* | 0.31 $* |
Aug-16-2025 | 0.84 $* | 0.12 $* |
Jul-16-2025 | 0.10 $* | 0.82 $* |
Jun-16-2025 | 0.31 $* | 0.94 $* |
May-16-2025 | 0.90 $* | 0.72 $* |
Apr-16-2025 | 0.32 $* | 0.49 $* |
Mar-16-2025 | 0.24 $* | 0.28 $* |
Feb-16-2025 | 0.78 $* | 0.82 $* |
Jan-16-2025 | 0.6 $* | 0.95 $* |
Powder Packing Machine Application:
This powder particle packing machine is also called any packaging machine, powder packaging machine, packaging filling machine, milk packaging machine,which is a fully automatic packaging machine with automatic measurement packaging function.Automatic packaging machines are widely used in the food industry, hardware industry and chemical industry.
Powder Packing Machine Features:
1.Suitable for small particles, powder, medicine, food and whole grains, desiccant, is a multifunctional packaging machine
2. Various kinds of tea, black tea, green tea,,granular tea, packed fast, stable and accurate.
Powder Packing Machine Advantages:
1: 1.Has fault display system, easy to operate and maintenance.
2. 2.Make punching blade and linked bags device after customer's request.
3. 3.Machine body and all food touching part are made by stainless steel .
Technical Parameter:
Model | QD-240 |
Power Supply | 220v/50hz |
Dimensions | 950*680*1700mm |
Power | 2.4kw |
Speed | 40/min |
Weight | 300kg |
Made bag length | 30-180mm |
Made bag width | 40-120mm |
Packing film thickness | 0.04--0.07mm |
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com