Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-15-2025 | 0.80 $* | 0.94 $* |
Aug-15-2025 | 0.10 $* | 0.67 $* |
Jul-15-2025 | 0.21 $* | 0.82 $* |
Jun-15-2025 | 0.73 $* | 0.33 $* |
May-15-2025 | 0.54 $* | 0.97 $* |
Apr-15-2025 | 0.60 $* | 0.21 $* |
Mar-15-2025 | 0.81 $* | 0.38 $* |
Feb-15-2025 | 0.9 $* | 0.67 $* |
Jan-15-2025 | 0.82 $* | 0.67 $* |
universal usb multi port charger 5 USB port 5V 8A 40W chargers power station for phone
Charge speed | Standard Charging |
Color | Black/White |
USB Ports | 5 |
Maximum Output Power | 40W |
Connector | USB |
Power Supply | 110-240V |
1.Question:I am interested your products,how can I contact you?
Answer:Please click the current page "Contact Supplier" or "Chat Now" or directly contact below:
Attention:Emma Yau , Skype:zonsan emma , Whatsapp/Mobile/WeChat:+86-15889667436.
2. Are you a trading company or factory?
Answer: We are a professional OEM charger factory .
3.Question:What's your MOQ of your products?
Answer: MOQ is 1000pcs.
4.Question:Can you print my logo ?
Answer: Yes, 1-color logo priting on chargers is free.
5.Question:Can you provide customized package?
Answer: Yes, we can customize package box for you. Package cost will be quoted according to your package design and requirments.
6.Question:How can I place order to you ?
Answer:You can contact our sales representative online,we will respond you within 12~24hours .
7.Question:What about your after sale service?
Answer:We have professtional a.s.s. department,all problems or questions will be solved by us.
8.Question:What Payment you accept?
Answer:T/T in advance,Western Union,Escrow,Trade Assurance or Paypal etc.
9.Question:What's your delivery time ?
Answer:1~5weeks usually,it depends on your order quantity.
10.Question:How long is your warranty time ?
Answer:12 month at least,it is negotiable if you can cooperate with us in long time.
11.Question:Do you offer samples?
Answer:Yes,we can offer you samples, sample cost will be on your charge.
1. Best quality: Choose reliable and famous brand raw material supplier, have incoming quality control, semi-finished product test, aging test, finished product test and sampling inspection before shipping.
2. Best price : Factory direct prices make you more competitive in the market.
3. Security assurance:Our product have passed certificates like CE/ROHS/CB/KC/FCC and so on (by ITS,SGS,BV,UL labs etc.) We promise every charger is consistent with the certification.
4. Private product, accept OEM&ODM: We have research and development group, all the product is private model, designed and produced by our factory. And We are constantly developing new products .
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com