Светодиодные уличные садовые фонари наружные pir прямая цена от


Поделиться:


Цена:92,00 $ - 97,00 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-16-2025 109.13 $* 114.73 $*
Aug-16-2025 109.60 $* 114.50 $*
Jul-16-2025 91.36 $* 96.46 $*
Jun-16-2025 107.49 $* 112.2 $*
May-16-2025 93.82 $* 98.88 $*
Apr-16-2025 105.47 $* 110.27 $*
Mar-16-2025 104.5 $* 109.37 $*
Feb-16-2025 103.64 $* 108.62 $*
Jan-16-2025 102.67 $* 107.63 $*

Характеристики


Product Description

Led street garden light lights pir outdoor Factory Direct Price






led street garden lightled street garden lightled street garden lightled street garden light



3000-6500K IP66 waterproof aluminum led garden light




Specification of led garden lights CHZ-GD29:

Model

CHZ-GD29-30W

CHZ-GD29-60W

CHZ-GD29-90W

Power

30W

60W

90W

Led type

72pcs

72pcs

72pcs

Overall lighting effect

125~140LM/W

125~140LM/W

125~140LM/W

Model

CHZ-GD29-100W

CHZ-GD29-120W

CHZ-GD29-150W

Power

100W

120W

150W

Led type

144pcs

144pcs

144pcs

Overall lighting effect

125~140LM/W

125~140LM/W

125~140LM/W

Input voltage

100-240V or 100-277V

control method

Non-dimming; 0-10V/PMW/DALI dimming, optional

Power factor

>0.95

Color rendering index

>75

CCT

3000~6500K

Beam angle

150°x150°/145°x80°,optional

Ambient temperature

-40~55

Lamp body material

AL Body, PC lens and GLASS cover

Installation diameter

D60mm

Lamp size

D480xH525mm

Protection level

IP66/IK09

Life/warranty period

50000hrs/5 years




Garden lighting Projects

led street garden light

Hot Sale

led street garden light


CHZ Lighting Company view Information



Established in 2010, Shanghai CHZ Lighting Co., Ltd. is a high-tech enterprise engaged in the research, development, production and sales of lighting products.


 


CHZ adheres to the standard of "leading technology and leading quality" and has established a joint R&D center with Professor Chen Dahua (Ph.D.) of Fudan University's electric light source department. It continues to develop new products and lead the smart trend. Our products cover industrial lighting, stadium lighting, street lighting and solar lighting. We insist on using high-quality raw materials and advanced production technology to focus on manufacturing every kind of high-quality lamps. Our factory has passed ISO9001, ISO14001, TUV, CB, ENEC, CE , FCC, ROSH... certificates.


led street garden light


RFQ

1. What is a general business process?                                           


Answer: Send inquiry to CHZ→(Customer provides engineering information→Dialux simulation design→Confirm design plan and product→) Specification confirmation→Quotation→Sample list confirmation→Form invoice→Payment bank document→Sample delivery→Sample satisfaction→Big order list→ Formal invoice → 30% deposit payment in advance → production ready → 70% balance bank check → delivery → after-sales service


 


2. What is the warranty?


A: According to different types of lamps, a 5-7 year warranty is provided. If the product fails during the warranty period due to quality problems, we will immediately send out new replacements and freight charges in case of emergency. Or, we prefer to send a replacement for the next order.


 


3. What is the payment period?


A: For sample orders, we can accept wire transfer 100% in advance, PayPal, Western Union. For large orders, please pay 30% deposit by wire transfer and pay 70% balance before shipment. For large orders, letters of credit 



3. What is the payment term?
Answer : For sample order, we can accept T/T, Paypal, West Union, 100% in advance. For bulk order, 30% deposit in advance by T/T, 70% balance before shipping. For very big order, L/C is negotiable.

4. Can I add my logo on the product label?
Answer : Yes, but order quantity is requested depending on different lights.
 
5. I don't know which sty how many LED Street Light should I use, can you advise?
Answer : Yes, we can offer our professional solution for you, IES file is available if you have the design team. 

6. Do you have any MOQ limit for led light order?
Answer: Low MOQ, 1pc for sample checking is available .

7. How do you ship the goods and how long does it take to arrive?
Answer: We usually ship samples and small quantities of products that customers need urgently with DHL, UPS, FedEx or TNT. It usually takes 3-5 days to arrive. High-volume product transportation is available for airline or maritime transportation. The shipping time is updated according to the actual situation of the shipping company.

8. We don't know how to install,can you help?
Answer : We offer both online and on-site installation instructions and testing. Please communicate with us in advance, we will negotiate to confirm the more appropriate guidance to ensure the smooth completion of the project.

9. How to deal with the faulty?
Answer : Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate < 0.2%.
Secondly, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For defective batch products, we will send out new replacement to you immediately for you to solve the problem.


 


10. It is not convenient for us to visit your company in China, but what if you want to know the strength of your company in more detail?
Answer : You can visit us by visiting our foreign branches. We have teams and warehouses in Spain, USA, Nigeria and Nicaragua can provide you with comprehensive pre-sales and after-sales protection. You can also pay attention to it through our official website and the FACEBOOK homepage .





Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com