Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-15-2025 | 0.11 $* | 0.1 $* |
Aug-15-2025 | 0.46 $* | 0.64 $* |
Jul-15-2025 | 0.36 $* | 0.34 $* |
Jun-15-2025 | 0.50 $* | 0.47 $* |
May-15-2025 | 0.57 $* | 0.92 $* |
Apr-15-2025 | 0.8 $* | 0.27 $* |
Mar-15-2025 | 0.16 $* | 0.33 $* |
Feb-15-2025 | 0.12 $* | 0.33 $* |
Jan-15-2025 | 0.83 $* | 0.7 $* |
Peanut butter is the product of peanut oil before extraction. Peanut butter is yellowish brown in color, fine in texture and delicious in taste. It has a strong aroma inherent in peanut, and is not moldy or infested. It is generally used as seasoning for noodles, steamed bread, bread or cold dishes. It is also used as filling ingredients for sweet cakes and steamed buns.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1. Stable and reliable product at reasonable price
2. Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3. On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are Industrial and trade enterprises with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Trade Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or WU, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Tianjin,Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com