Узком пространстве 5 тонный мини-360 градусов подъема Человека-паука гусеничный кран 16 9


Поделиться:


Цена:60 000,00 $ - 79 000,00 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-17-2025 71400.21 $* 74970.94 $*
Aug-17-2025 70800.87 $* 74340.99 $*
Jul-17-2025 59400.98 $* 62370.10 $*
Jun-17-2025 69600.4 $* 73080.3 $*
May-17-2025 60600.0 $* 63630.16 $*
Apr-17-2025 68400.0 $* 71820.97 $*
Mar-17-2025 67800.17 $* 71190.1 $*
Feb-17-2025 67200.86 $* 70560.1 $*
Jan-17-2025 66600.7 $* 69930.66 $*

Характеристики


 


Applications:


This crane is widely applied to lifting especially in some narrow space where heavy-duty crane cannot get in.


Detailed parts picture:



 


Technical data:


























































































































































Model



HXB 5.5



Crane capacity



5.5t×1.8m



Max. lifting height



16.9m



Max. working radius



16m



Winch system



Hook speed



10m/min (4 falls)



Hoist wire rope



Ø10×80m



Telescoping system



Type



Fully automatic 5-section(including fly jib)



Boom length



16.6m



Boom telescoping stroke/time



11.7m/54sec [41sec]



Boom hoist system



Hoist angle / time



0-80deg/24.5sec [17.0sec]



Slew system



Slew angle / time



360deg/2.1rpm [2.5rpm]



Outrigger system



Type



Extended Hydraulic cylinder direct acting
Setting up Hydraulic cylinder direct acting



Max. extended width



5170(front)x5807(side)x5423(rear)mm



Traction system



Type



Hydraulic driven, stepless speed changer



Travel speed



0-3Km/h



Gradability



32%



Crawler length x width



1,720×320 mm



Ground pressure



41.3Kpa



Dimension



L×W×H



4960x1370x1980 mm



Crane Weight



Net weight



5500 kg



Engine - Diesel



Brand



YANMAR



Model



4TNV88-BSBKC



Displacement



1.642L



Maximum output



21.2KW/2400min-1



Starting method



Electric starting



Fuel / tank capacity



Diesel / 45L



Battery capacity



12V, 90Ah



Remote control system



Type



Wireless remote control



Effective operation distance



100m



Response time



40ms



Voltage, power



DC12V, <12w



IP grade



IP-67



Safety devices



Keep working safe for operator and crane



Overwind protection, Load indicator, Moment limiter, Hydraulic safety valve, Wire rope latch,


Air level, Tip alarm, Travel lock lever, Outrigger interlock device, Lights



Optional devices



Optional devices ordered separately



Working basket, Fly jib, Glass lifter, White crawlers, Rain cover



 


 


Applications:



 


Customers from all around the world:



 


Questions & Answers:


 1.     How about the payment terms? 


Answer: We accept 30% T/T in advance, 70% balance before the delivery. Other terms like O/A and L/C also available, we can discuss in details.


2.     How do you guarantee your quality?


Answer: Quality test in every process and every component to ensure good quality. Ensure good quality is to ensure safety. Each set of cranes must be inspected and commissioned in details before delivery.


3.     Do you have some certificates of you spider crane?


Answer: CE certificate for products, and our company is approved by ISO9001 and ISO14001.


4.     How about your delivery time and stock status?


Answer: We have stock for our best-selling models normally. In case there is no stock, delivery time is 2-4 weeks.


5.     What is the power of your spider crane?


Answer: You have different choice: gasoline engine, diesel engine, electric motor, and pure battery. It can well meet your different working conditions.


6.     Can you provide OEM service and have our own logo on products?


Answer: Yes, we work on OEM orders. That's ok to have your own logo on the products. Please contact us with details before placing order.


7.     How about the packing and shipping?


Answer: Normally, we have strong wooden case to protect the crane. And sometimes if customers want to load in a full container, that is ok.


8.     Where is your factory located? Can I visit your factory?


Answer: We are in Hangzhou city, Zhejiang province, east China. We have international airport. 1 hour from Shanghai by train. Very convenient to visit us, and all clients from all over the world are highly welcome.


For more information, please scan or contact our sales--24hours available:


 


QR code


Contact person:


Alvin Liu


Whatsapp / Mobile / Wechat: +86-135 1672 8702


Skype: alvin9250


E-mail: exp”at”xianhengguoji.com


Beta(Hangzhou) Industrial Machinery Co., Ltd.


Add: No. 159 Xingye Street, Xiacheng Dist., Hangzhou, 310022, China.


Tel: 86-571-88322170


Fax: 86-571-88865359


Web: betacrane.en.alibaba.com


 


Welcome to our factory in Hangzhou (the most beautiful city in China):


By air: 30mins from Hangzhou Xiaoshan International Airport


By train: 15mins from Hangzhou East Railway Station


From Shanghai: 1 hour by fast train from Shanghai Hongqiao Railway Station


 


Now, leave your inquiry or send e-mail to me, thanks.


 


Related products:


 


Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com