Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-16-2025 | 0.90 $* | 0.94 $* |
Aug-16-2025 | 0.60 $* | 0.97 $* |
Jul-16-2025 | 0.81 $* | 0.61 $* |
Jun-16-2025 | 0.20 $* | 0.28 $* |
May-16-2025 | 0.83 $* | 0.16 $* |
Apr-16-2025 | 0.80 $* | 0.65 $* |
Mar-16-2025 | 0.62 $* | 0.58 $* |
Feb-16-2025 | 0.97 $* | 0.18 $* |
Jan-16-2025 | 0.35 $* | 0.18 $* |
Product Name: | CottonUnisex Crew Christmas Socks |
Material: | 75% Nylon |
Size: | Regular size |
MOQ of Stock | 12pcs |
Soxtown: | Socks production OEM manufacturing suppliers |
Cusom Range | Logo/Size/Color/Packaging/Style/Pattern/Size |
MOQ of Full Customization | 100pcs |
Price of Custom | Contact suppliers for specific customized product prices |
Custom Socks Links | Full Customization |
-
Q1: Are you a factory?
Answer: Yes, we are a professional manufacturer with more than 18 years.
Q2: Can I have a sample for testing?
Answer: Yes, we can offer free samples for your testing.
We accept Paypal , Western Union, and T/T.
Q3: Can I add my logo on your products?
Answer: Yes, OEM and ODM are available for us. Please send us the artwork.
Q4: Can I mix the items to place order together?
Answer: Yes, we accept mixed items.
Q5: Can I visit your factory before order?
Answer: Yes, welcome to visit our factory.
Q6: What is your payment method?
Answer: We accept T/T 30% deposit, and the balance 70% should be fully paid before shipment.
Q7: What is Delivery time for production?
Answer: Normally it's 45-60days after sample confirmed and deposit receipt.
Q8: What's your shipping method?
Answer: By ocean: FOB vessel shipping; By express courier: DHL, FedEx, TNT, UPS; By Air shipping.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com