Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Aug-16-2025 | 4.12 $* | 4.93 $* |
Jul-16-2025 | 3.12 $* | 3.27 $* |
Jun-16-2025 | 4.4 $* | 4.78 $* |
May-16-2025 | 4.76 $* | 4.25 $* |
Apr-16-2025 | 3.29 $* | 3.61 $* |
Mar-16-2025 | 4.99 $* | 4.91 $* |
Feb-16-2025 | 4.82 $* | 4.47 $* |
Jan-16-2025 | 4.90 $* | 4.72 $* |
9H Tempered Glass Center Touch Tempered Glass Screen Protector Anti Scratch High Clarity For Land Rover Range Rover Sport/Evoque 2013-2016
Features:
Specification:
Model | 9H Tempered Glass Center Touch Tempered Glass Screen Protector Anti Scratch High Clarity For Land Rover Range Rover Sport/Evoque 2013-2016 |
Material | High quality Japanese Asahi Glass & Japanese NSG Glass |
Color | HD Clear |
Hardness | 9H |
Thickness | 0.33mm |
Transparency | 99% highly clear Car Media Centre Touch Screen Glass Film |
Feature | Anti-Crash, anti-scratch & anti-abrasion,Car Media Centre Touch Screen Glass Film,Car Center Touch Screen Protector,Tempered Glass Navigation Screen Protector |
MOQ | 50pcs(trial order’s quantity is negotiable) |
Lead time | 1-2days for sample and small order, 3-10days for bulk order |
Payment Term | T/T, Paypal, Western Union(30% deposits, 70% balance before delivery) |
Sample Offer | Free sample available |
Package included | 1* tempered glass screen protector; 1*Dust remover 1*Alcohol we/dry wipe 1* Clean cloth |
Shipment | DHL,Fedex,TNT,EMS,UPS |
OEM/ODM | Welcomed |
Certification | SGS,Bureau Veritas,RoHS,BSCI |
9H Tempered Glass Center Touch Tempered Glass Screen Protector Anti Scratch High Clarity For Land Rover Range Rover Sport/Evoque 2013-2016
Yonlux Technology Co., Ltd. is the leader manufacturer with 10years of OEM/ODM experience in manufacturing many new designs and products innovations,specialized in different kinds of SCREEN PROTECTOR & CASE,which include full ranges of Tempered Glass SCREEN PROTECTOR like Ultra Clear, Matte, Anti-Fingerprint, Mirror, Privacy, Diamond, 3D, Anti-scratch ,etc.. Currently there are 30 CNC machines, 15 production lines, over 200 employees, among which more than 35 are technicians. Our workshop covers an area of over 3,000 sqm.
Q1:Are you a Factory or Trading Company?
Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory?
Answer:Since you come to SHENZHEN,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.
Q3:When can I get the price?
Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.
Q4:How can I get a sample to check your quality?
Answer: After price confirmation, we are honored to send you.
Q5:What is the output of each day?
Answer: 40000pcs/Day.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?
Answer:
1)1-2 Working days for small order.
2)3-10 Working days for mass production
3)3-7 Working days for OEM sample time .
Q7:What’s the payment terms?
Answer: T/T,Western Union And Paypal.
Q8:What the Thickness for YONLUX’s Tempered Glass Screen Protector?
Answer:YONLUX Do Have Five kinds of Thickness including 0.15mm,0.2mm,0.26mm,0.33mm,0.4mm(Recommend 0.33mm)
Q8:How long are you offer for after-Sales service?
Answer:We offer 24 Month warranty for our products, Quality is very important for long term business.
Q9:Do you accept OEM/ODM order?
Answer:Yes! Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com