Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Aug-18-2025 | 108.94 $* | 110.42 $* |
Jul-18-2025 | 88.63 $* | 90.19 $* |
Jun-18-2025 | 106.95 $* | 108.6 $* |
May-18-2025 | 105.30 $* | 107.19 $* |
Apr-18-2025 | 84.16 $* | 86.33 $* |
Mar-18-2025 | 104.65 $* | 106.24 $* |
Feb-18-2025 | 103.38 $* | 105.82 $* |
Jan-18-2025 | 102.65 $* | 104.74 $* |
Product Name: | Breathable cool feeling summer hemp crew solid hand link toe socks |
Material: | 50%hemp,30%cotton,15%polyester,5%spandex |
MOQ: | 200 Pairs |
Technics: | Knitted |
Feature: | Eco-Friendly,QuickDry,Breathable |
Color: | Solid colors |
Season: | Summer |
Size: | One size fits all |
Delivery Detail: | Within 10 days for ready to ship items |
Packaging Details: | 6 pairs of socks comes to each opp bag |
v Features: Anti-Bacterial , Anti-Slip , Breathable , comfortable wearing.
v Other: Eco-Friendly ,Sporty
Pls feel free to contact us for Sample and quotation !!!Contact Us
v Cotton, spandex, nylon, polyester, bamboo, coolmax, acrylic, finedrafts cotton, mercerized cotton, wool, material can be used as customers required
v Single/double cylinder knitting machines imported, 96N.108N, 120N, 132N, 144N, 168N, 200N.
v Seam: rosso-linking , machine-linking
v Care instructions: machine wash warm with colors, non chlorine bleach, medium tumble dry, no iron, no dry clean.
v All Details Can Be Designed >>> Click me! @ Email Us!
Why Choose Us
1. Over 10 years' manufacturer with SGS certified
2. Excellent after-sales service for you by free
3. 7-15days short delivery time
4. Small order are available
5. Full payment refund for quality problem
6.Trade assurance it's free!
7.Get full protection for your orders
8.100% product quality protection
9.100% on-time shipment protection
10.100%payment protection
Pls feel free to contact us for Sample and quotation !!!Contact Us
Q1:Are you a factory?
Answer: Yes,we are a professional manufacturer with more than 10 years.
Q2:Can I have a sample for testing?
Answer: Yes,we can offer free samples for our socks . We accept Paypal,Western Union, and T/T.
Q3:Can I add my logo on your products?
Answer:Yes,OEM and ODM are available for us.Send us the artwork.
Q4:Can I mix the items to place order together?
Answer:Yes,we accept mixed items.
Q5:Can I vistit your factory before order?
Answer:Yes,welcome to visit our factory.
Q6:What is your payment method?
Answer: we accept T/T 30% deposit,and the 70% balance should be fully paid before shipment.
Q7:What is LEADTIME for production?
Answer: Normally it’s 15-20days after sample confirmed and deposit receipt.
Q8:What’s your shipping method?
Answer: By ocean: FOB vessel shipping; By express courier:DHL,FedEx,TNT,UPS; By Air shipping.
we can provide professional solutions for customers.
Send your Inquiry Details in the Below, Click "Send" Now!!!
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com