Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-16-2025 | 0.95 $* | 0.93 $* |
Aug-16-2025 | 0.47 $* | 0.73 $* |
Jul-16-2025 | 0.67 $* | 0.80 $* |
Jun-16-2025 | 0.50 $* | 0.23 $* |
May-16-2025 | 0.30 $* | 0.30 $* |
Apr-16-2025 | 0.78 $* | 0.67 $* |
Mar-16-2025 | 0.95 $* | 0.56 $* |
Feb-16-2025 | 0.94 $* | 0.81 $* |
Jan-16-2025 | 0.9 $* | 0.32 $* |
Silk Rug No. | JS-040A |
Rug Name | high quality handmade silk rug |
Size | 2x3 ft=61*91cm |
Fabric | 100% pure tussah silk |
Shape | Rectangle |
Design | floral, animal, dog, bird and so on |
Type | Persian, Oriental, Tranditional, Turkish, Iran |
Knot Type | double knot |
Knot Density | 469kpsi (67600 knots/sqft) |
Age | 100+ years |
Inventory | in stock or check in 2 minutes |
Logo | available |
Shipping | by DHL, FEDEX, UPS and SO ON. free shipping (most parts of the world) |
Delivery time | 1-3 days after payment |
Customized | accepted, for small size 3 months, for large size 6-9 months. |
Package | waterproof bag inside and woven bag outside |
There are 9 steps for making handmade silk rugs as follows:
*Above based on express freight paid by buyers
1. Near to the tussah silk origin place;
2. Lower Labor Force;
3. Old workers work here for 30 years;
4. Pure handmade 100% silk rug;
5. Free cleaning if you afford the express;
6. Competitive price based on same quality;
7. Fast delivey;
8. Our service: once you make payment, we will update the express info. every day and notify you by message;
u don't need to worry about anything.
1. What's your advantage?
Answer: We have 30 years experience of handmade rug production, Research&Design and professional techniques team. Quality Best, Price competitive. Factory directly supply! Fast Delivery.
2.Why choose us?
Answer: With us your money in safe ,your business in safe?.
3. Can you customize silk rug?
Answer: Yes, just send us your design and size,we can custom it for you.Details need to be negotiated.
4. What is your rug payment?
Answer: T/T, Western union is most used. L/C could be accepted, but the procedure is complex and the fee is high.
5. How do you deliver your handmade silk rug?
Answer: For small quantity, usually by Fedex, DHL, UPS, TNT, depends on you; 5-7 working days. For larger quantity, by sea. Port: Qingdao, tianjin, Ningbo, Shanghai, Guangzhou...
6. You are a factory or a trading company?
Answer: Absolutely Factory,
7.Can you supply samples?
Answer: Yes,sample can be offer,but not free.
8.How about the sample time?
Answer:For the sample in stock,we can delivery it within 3 days after receive the payment,for the custom sample,details need to be negotiated.
9. How can i get some samples?
Answer: Online chat or send email, price and your inquiry will be replied in 2 hours.
Our handmade silk rug will never let you down.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com