Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-16-2025 | 14.22 $* | 15.68 $* |
Aug-16-2025 | 14.0 $* | 15.42 $* |
Jul-16-2025 | 12.21 $* | 13.98 $* |
Jun-16-2025 | 14.53 $* | 15.48 $* |
May-16-2025 | 12.13 $* | 13.8 $* |
Apr-16-2025 | 14.72 $* | 15.9 $* |
Mar-16-2025 | 14.94 $* | 15.87 $* |
Feb-16-2025 | 13.81 $* | 14.39 $* |
Jan-16-2025 | 13.6 $* | 14.58 $* |
WORK WITH US,EARN MORE PROFIT
1,To be ODM buyer,Powercase share 50% Tooling fee/Mold cost.
2,To be Referral buyer,enjoy 5% discount for your order
3,To be our New buyer,enjoy 3% discount.
4,Accept payment terms L/C,OA,DA,DP.
WE PROMISE:
1,Soon reply in 7*24Hs by Email/WeChat/WhatApp/Skype.
2,Supply you solutions against your products lines.
3,OEM logo printing on product for even 1 pc.
4,Ship worldwide,MOQ 1pcs except PC case.
5,Ship sample delivery within 7 working days
6,1 year warranty for genuine quality defects.
Here computer cases with a simple but modern design and practical functionality
contains the fundamentals for a performance chassis. We think it is enough for a practical
person. Sometimes less is more.
POWERCASE is a name you can trust!
Since 2007, POWERCASE is devote to providing high quality computer components and accessories,
1. Our working day.
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sun / 9:00 AM - 8:00 PM
2. How can I contact your sales to ask question and inquiry?
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page.
3. How soon can I get a response or reply from you?
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours.
4. Can I get some samples before placing an order?
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed.
5. How long is the production time?
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed.
6. Is OEM ODM provided?
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required.
7. What RAM can you offer?
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%.
8. Where is your Loading Port?
Answer: Usually Shenzhen, China.
9. What are your payment terms?
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
10. After the installation of the keyboard, mouse, speaker, etc., they do not work.
Answer: • Check if the indicator light is on to confirm they are in normal power supply. • Check all connections within the PC; maybe not the cables are correctly connected.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com