Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-16-2025 | 0.87 $* | 0.53 $* |
Aug-16-2025 | 0.5 $* | 0.16 $* |
Jul-16-2025 | 0.39 $* | 0.27 $* |
Jun-16-2025 | 0.46 $* | 0.55 $* |
May-16-2025 | 0.59 $* | 0.38 $* |
Apr-16-2025 | 0.51 $* | 0.72 $* |
Mar-16-2025 | 0.68 $* | 0.48 $* |
Feb-16-2025 | 0.26 $* | 0.45 $* |
Jan-16-2025 | 0.79 $* | 0.73 $* |
Factory price epistar rgb 2811 5v 12mm pixel led
Product Name | Digital Programmable RGB Led Pixels Nodes light |
Input Voltage | DC12V/5V |
Pixel Qty | 50 pcs/string |
IC type | WS2811 or UCS1903 |
Beam Angle | 120 |
CRI | >80Ra |
Work Temperature | -20 ~ +60 °C |
Certificates | CE & Rohs |
Diameter | 12mm diameter (0.45") 75mm deep (1.5") |
IP Rank | IP68 |
Luminous intensity of led chip | 640mcd |
Wrie Length | 10cm wires between each light,we also can 15cm wirre |
Optical attenuation | 2% |
Wire instructions | White wire: DAT; Green Wire: CLK; Blue: GND |
1. FedEx/DHL/UPS/TNT for samples, Door-to-Door;
2. By Air or by Sea for batch goods, for FCL; Airport/ Port receiving;
3. Customers specifying freight forwarders or negotiable shipping methods!
4. Delivery Time: 3-5 days for samples; 6-12 days for batch goods.
1.Question:.Are you a manufacturer or trading company?
Answer:We are a manufacturer established in 1991.
2 What's your payment terms?
Answer:T/T, West Union,L/C
3.Q:Do you have your own showroom?
Answer:Yes!We have a showroom in our factory.
4.Q:Can we visit your factory?
Answer:We sincerely welcome and will show you around our workshop.
5.Q:What is your MOQ?
Answer: 100 meters
6.Q:Could we take some samples from you?
Answer:Yes.samples are free.
7.Q:How do you pack your goods?
Answer: anti-static bag with carton.
8.Q:What 's the lead time?
Answer:It depends usually it take around 15 days for one 20ft container.
9Q:How could we carry the goods?
Answer:Sea transportation is recommended due to heavy goods.you can also ship by air for small order when you need it urgently.
10.Can you accept OEM and ODM?
Answer:Yes. Both are acceptable.
Yixing Xingguang Electronic Products Co., Ltd. (our head office) is a professional manufacturer of LED. Our company was established in 1990. Our registered fund is 5 million US dollars.We are specialized in supplying all kinds of led strip light. we also provide LED tube,SMD led ,led lamp,high power led lamp.We have authorized certificates about the products and have a great reputation in Led area.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com