Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 269.29 $* | 282.95 $* |
Aug-17-2025 | 267.97 $* | 280.53 $* |
Jul-17-2025 | 224.85 $* | 235.11 $* |
Jun-17-2025 | 262.32 $* | 275.9 $* |
May-17-2025 | 228.47 $* | 239.46 $* |
Apr-17-2025 | 258.35 $* | 271.54 $* |
Mar-17-2025 | 255.28 $* | 268.7 $* |
Feb-17-2025 | 253.86 $* | 266.84 $* |
Jan-17-2025 | 251.58 $* | 264.46 $* |
Packaging Details: | for custom beanie, the packing is below: 25pcs/polybag, 500pcs/carton or according to your requires 25pcs/polybag 100pcs/carton: 50*40*43cm 200pcs/carton: 45*67*45cm 500pcs/carton: 80*62*62cm |
Delivery Detail: | 2-3 weeks after getting your payment for beanies |
1.12 years' hats making experience
2. Excellent design team
3. Imported embroidery machine
4. Replied within 12 hours.
5. Fluent English.
6.OEM service
7.MOQ: 50pcs
Question 1. Are you exact manufacturer ?
Answer: We have 1 own factory in Zhejiang and over 15 partner factories nearby Shanghai. And we have more than 15 dedicated and experienced workers in Shanghai office
Question 2. Can you ship to my country?
Answer: We can ship to all the countries around the world via Express,Sea,Air.
Question 3. How much is the shipping charge to my country?
Answer: The shipping charge depends on your located country and the weight of the package.
Question 4. How long it will take for the shippping to my country?
Usually,it depends on the shipping company and the length of the shipping line.
Question 5. How can I track the whole shipping process?
Answer: We will send you a BL tracking number.you can track the whole shipping process on the website.
Question 6. How to OEM? Can I order products with my own design & logo?
Answer: We can make as your color, size ,design and LOGO based on MOQ 500pcs.
Question 7. What's payment?
Answer: TT,Western Union,Paypal(small order)
Question 8: Can I order a sample first before mass production? How can I place a sample order?
Answer: Surely you can order a sample first. And there will be some sample cost, charged based on your design & artwork. We will make the sample for you after payment received and take pictures for your reference once finished. If you want to see the actual sample, we can send the sample to you while freight cost is yours.
Question 9: Do you have BSCI,SEDEX,ISO9001 , OEKO-TEX standard 100 certificate
Answer: Yes, we have
Question 10: What’s the sea port?
Answer: Shanghai or Ningbo usually. Can be other part as clients need.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com