Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.50 $* | 0.14 $* |
Aug-17-2025 | 0.73 $* | 0.27 $* |
Jul-17-2025 | 0.96 $* | 0.5 $* |
Jun-17-2025 | 0.30 $* | 0.63 $* |
May-17-2025 | 0.62 $* | 0.16 $* |
Apr-17-2025 | 0.31 $* | 0.88 $* |
Mar-17-2025 | 0.27 $* | 0.9 $* |
Feb-17-2025 | 0.54 $* | 0.18 $* |
Jan-17-2025 | 0.66 $* | 0.0 $* |
2021 Hot Product 9D Full Glue Soft Flexible Ceramics Film Screen Protector for iphone X
Welcome OEM & ODM
Q1:Are you a Factory or Trading Company?
Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory?
Answer:Since you come to Guangzhou,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.
Q3:When can I get the price?
Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.
Q4:How can I get a sample to check your quality?
Answer: After price confirmation, we are honored to send you.
Q5:What is the output of each day?
Answer:1)For Tempered Glass screen protector 10000pcs/Day.
2)For PET screen protector 100000pcs/Day.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?
Answer:1)1-2 Working days for small order.
2)3-10 Working days for mass production
3)3-7 Working days for OEM sample time .
Q7:What’s the payment terms?
Answer:We can accept T/T,Western Union And Paypal..
Q8:How long are you offer for after-Sales service?
Answer:1 Years.
Q9:Do you accept OEM/ODM order?
Answer:Yes!Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com