Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 141481.77 $* | 148555.53 $* |
Aug-17-2025 | 140293.46 $* | 147308.41 $* |
Jul-17-2025 | 117703.70 $* | 123588.78 $* |
Jun-17-2025 | 137915.42 $* | 144811.65 $* |
May-17-2025 | 120081.29 $* | 126085.9 $* |
Apr-17-2025 | 135537.47 $* | 142314.70 $* |
Mar-17-2025 | 134348.28 $* | 141065.21 $* |
Feb-17-2025 | 133159.75 $* | 139817.74 $* |
Jan-17-2025 | 131970.16 $* | 138569.71 $* |
Features:
1.SD60RT is a handheld UHF RFID Reader datal colectionn terminal for retail industry.
2.Unique pistol grip design makes it comfortable and suitable to hand held.
3.High-sensitivity antenna and agglomeration identification technology module, it reaches 3~5m long distance reading and writing.
4.Built -in 6000mAh large- capacity battery and handle backup battery, it guarantees continuous working for over 12 hours. it perfectly solves the problem of insufficient endurance ability for the traditional retail applications.
5.4G/Wif/Bluetooth/GPS, Dual sim card and Dual standby.
6.IP65 Protection and 1.2M Drop Resistance.
SD60RT Basic Parameters | |
OS | Android 8.1 |
CPU | Octa-Core 2.0GHz |
RAM | 4GB |
ROM | 64GB |
Expansion | Micro SD (TF) Card Slot Up To 128GB |
Keypad |
5 Side Buttons: 2 Volume Buttons,2 Function Buttons(1 Left And Right), 1 Power Button |
Notification | Sound/Vibration/LED Prompt |
Audio | Built-in Speaker, Dual Silicon Mic Noise Reduction |
Dimentions | 160mm*80mm*15.8mm(Pistol Grip Length 110mm) |
Weight( with battery) | 600G |
Camera | |
Camera | Rear camera 13MP AF;Front Camera 5MP FF |
Focus mode | Autofocus ; Front Focus |
Flash | Support Single Color LED Flash |
Display | |
Display | 6.0”FHD Screen |
Resolution | 2160*1080 |
Touch Panel | 5-point Capacitive Touch Screen |
Power | |
Battery | Large-capacity Li-ion Battery 6000mAh+pistol Grip Complement Battery 4000mAh |
Charging | PE Fast Charging, Fully Charged Time< 4 Hours |
Interface | Support USB-TypeC, Support Fast Charge, Support OTG |
Communication | |
Bluetooth | BT4.0 BLE |
WLAN | WiFi 802.11 a/b/g/n 2.4G 5G |
WWAN | FDD-LTE B1/B3/B5/B7 or B1/B4/B8/B13 TDD-LTE B38/B39//B40/B41 TDSCDMA B34/B39 WCDMA B1/B2/B5/B8 GSM B2/B3/B5/B8 CDMA1x/CDMA2000 BC0 |
GPS | GPS,GLONASS,BeiDou,AGPS,option UBLOX8030 |
Performance | |
Operation Temperature | -20℃ ~60℃ |
Storage Temperature | -30℃ ~+80℃ |
Humidity | 5%~95%(No condensation) |
Sealing | IP65 |
Drop Test |
In The Operating Range, 6 Sides Can Withstand The Impact Of 1.2 Meters Drop To The Concrete Floor |
Tumble Test | 6 Contact Surfaces Rolling For 1000 Times/ 0.5M |
ESD | ±15kV Air Discharge, ±8kV Contact Discharge |
Certificate | CCC,CTA |
Extensibility | |
NFC RFID Reader |
NFC Reader/Writer, ISO14443-A, ISO15693 |
Barcode Scanner | 1D/2D NewLand:CM60 |
UHF RFID Reader | 860-960MHz ISO18000-6C (EPC Gen2) |
Sensor |
Geomagnetism, Acceleration, Light Perception Distance,Berometer(Optional), Gyroscope (Optional) |
1. Samples
2. Quality
3. Stocks and Delivery
4. Transportation
5. After-Sale Service
Beijing Speedata Technology Co., Ltd was founded in 2008 and is listed company with the stock code 832442. Speedata is a provider of IoT (Internet of Things) solutions and OEM/ODM manufacturer of Handheld PDA terminals in hardware and software solution, focusing on 1D/2D Barcode scanner, RFID reader, 433M, MSR, ZigBee, PSAM, and IC card reader...
For the past years, Speedata has been rapidly growing as a high-tech enterprise of R&D, production and sales, and furthermore, having extensive application experience in the IOT field.
At the same time, we successfully cooperated with Foxconn by OEM/ODM in Shenzhen.
Question 1: what's your MOQ?
Answer: the MOQ of speedata barcode scanner handheld PDA is 1 unit.
Question 2: how long is the delivery time?
Answer: The delivery time of barcode scanner goods is different from quantities:
If 1~100 pcs, It's about 5--10 working days;
If 100~500 pcs, it's about 10--20 working days;
If More than 500 pcs, It's about 20-30 working days.
Question 3: Would you like to supply 1 sample for testing?
Answer: Yes, Of course. We can provide 1 sample Terminal PDA for your testing.
Question 4: What's the total price for 1 sample?
Answer: As a manufacturer of barcode scanner terminal PDA.the more you buy,the cheaper it'll be.
the sample price is a little bit higher than the common wholesale price.excluding the freight fee.
Question 5: Are you a manufacturer of Handheld PDA?
Answer: Yes, we are a chinese listed company of R&D and producing industrial PDA Terminal hardware and software solutions with over 13 years' OEM/ODM experience. and also we cooperate with Foxconn.
Question 6: what kind of services do you support?
Answer:1.We provide you Free SDK and technical support for your barcode scanner.
2.we also provide ODM/OEM customization services according to your needs.
3.We support 13months Warranty for your devices and other parts. and 6 months for the batteries. Exend warranty,it costs 10% for the 2nd year, 15% for the 3rd year.
Question 7: what's for payment term and delivery term ?
Answer: 1.It's generally 30%-100% TT in advance for all orders for the payment term.
with supporting via bank card, Paypal or West Union.
2.FOB Shenzhen for Delivery term.
Question 8: who are your customers?
Answer: 1.That's quiet a serious question, but Our products are sold worldwide in South/North America, Europe, Asia, Africa Mid-east, etc.
2.The market share is increasing quickly every year and we get great feedback from our customers.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com