Ga.20 средней Корона Степлер GDY-J1013A пневматический степлер; Большие размеры 6-13 мм для 10J скобы воздуха степлера Скоби Азии


Поделиться:


Цена:12,90 $ - 19,90 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-17-2025 14.77 $* 15.13 $*
Aug-17-2025 14.74 $* 15.31 $*
Jul-17-2025 12.84 $* 13.65 $*
Jun-17-2025 14.94 $* 15.24 $*
May-17-2025 12.35 $* 13.95 $*
Apr-17-2025 14.70 $* 15.23 $*
Mar-17-2025 14.66 $* 15.74 $*
Feb-17-2025 13.87 $* 14.74 $*
Jan-17-2025 13.41 $* 14.27 $*

Характеристики





product





























































Desctription:Gauge 20 Midium Crown Stapler 10J Air Staple Gun
Model Number:GDY-J1013A
Place of Origin:Zhejiang, China
Staple Size:Ga.20, 1.20x0.60mm, Crown 11.2mm, Length 6-13mm
Operate Pressure:60-110 PSI (4-7bar)
Max Pressure:120Psi (8.3bar)
Air Inlet:1/4''''NPT
Weight:0.9kgs
Packaging Details:Color BOX












 




Main Features



 


1) Die cast aluminum housing for durability


 


2) One-piece hardned alloy steel driver for longer tool life


 


3) Quick release latch for easy and fast loading of staples


 


4) Rubber grip for comfortable operation


 


5) Good applications for decking,wooden toys,cabinet backs,fruit & vegetable crates,brush assembly,and liggage




























 

 

Ningbo Good Shine Import And Export Co., Ltd.

Ningbo GOOD SHINE INDUSTRY Co., Ltd. with "GDYTOOL" as its registered brand, is a manufacturer of air tools, air nailers &staplers, air spray guns, oil-less & brushless air compressors, and a variety of air accessories.With our main focus in Industrial Air Nailing and Stapling tools, High Level Brushless air compressor and Professional Grade Assembly Air Tools & air accessories business for over 10 years.We have had very stable customers in USA, Europe, South America, Middle of east, Australia and South Africa. We ensure customers of both good quality products and back-up service.We work in a very serious way at each stage of manufacturing, quality control and packaging. Our clients enjoy the business with us always.We have been developing new products at each quarter of year to follow up the air tool market and make our customers happy.



















1: Are you factory or trade company?  

Answer: We are a professional factory to produce Nailers and staplers over 20 years experience.



2.When and How can I get the quotation?

Answer: We will reply you in 1 hour in the working time. All messages will be replied whenever it comes.



3.What''s your production capacity?

Answer: Nailers and staplers 30,000pcs per month.



4.What is the lead time?

Samples: 5-7days.

Mass order: 15-45 days.



5.Are there samples available before orders?

Answer: Please contact us for sample at any times, we are pleased to offer you sample order & small order.



6.Do you provide After- sales service parts ?

Answer: Yes. We can supply service parts within one year.



7.How long is your Nailers and staplers warranty?

Answer: One year.



8.What''s the payment method?

Answer: T/T 30% Deposit, Balance against with Copy Bill,LC At sight, West union, ESCROW.



9.How to Control the quality?

Answer: We have our own QC department in our factory to make sure that all our products are in very good quality before ship to clients. Before delivery, clients could send one QC or point the third party to check the quality.



10.Can you do OEM for us?

Answer: Yes, of course. We have over 20 years OEM experience.



11.How about your price of Nailers and staplers?

Answer: Send me details about what you need, you will make the best price and good quality in China.



12.Can I mix different Models in one shipment?

Answer: Yes. Of course.

















 




Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com