Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-18-2025 | 8080.24 $* | 8484.41 $* |
Aug-18-2025 | 8012.76 $* | 8413.41 $* |
Jul-18-2025 | 6722.36 $* | 7058.7 $* |
Jun-18-2025 | 7876.14 $* | 8270.61 $* |
May-18-2025 | 6858.79 $* | 7201.92 $* |
Apr-18-2025 | 7741.97 $* | 8128.41 $* |
Mar-18-2025 | 7673.83 $* | 8057.96 $* |
Feb-18-2025 | 7605.91 $* | 7985.21 $* |
Jan-18-2025 | 7537.76 $* | 7914.42 $* |
Stainless Steel Production Cupcake Pancake Batter Dispenser, is an automatic high quality multi-functional cake batter dispenser cake batter filling machine. It is applicable to the production of puffs, sandwich snacks, bar snacks(fruit cake), model of cake, cake, a whole tray, round cake(cup), Swiss roll, chiffon cake, sponge cake, butter cake, birthday cake, etc.,.
Stainless Steel Production Cupcake Pancake Batter Dispenser
Main Features:
1) The machine adopt the human touch for operation panel,which can memory 150 kinds of product model. There are 3 kinds product and each kind has 50 types memory.
2) The filling trolley adopt silica gel circular gear.the roast wheel can move up and down that can reduce the wire drawing and can not lead to a bubble.
3) It can be filled by fixed filling and mobile filling to produce diversified products.
4) Choose a single operation or contact operations to cope with the production line.The pan can be placed one single direction continuously after the paste filling is over.It also can be operated by a one person,returning from the opposite direction.
5) This machine is imported from Taiwan adopts Japanese technology.It is mainly used to produce Chiffon Cake,Mousse cake,Cup cake,Model cake,Puff and so on.
6) Filling according to different bake ware and container.Filling high,spacing and amounts can be customized.It also can slick entire plate of cake.
7) Can choose the mode mouth to do the cake of different specifications.The mode size can also be customized.Filling methods contain a row of a point and continuous conveyor belt filling paste.
8) Adopt stainless steel 304 materials, clean and safe, easy to maintain. The extruder gear of the filling part adopts die non-stick treatment.
Stainless Steel Production Cupcake Pancake Batter Dispenser
Technical Parameters
Model No.: | OC-400 | OC-600 |
Weight | 300KG | 500KG |
Dimension | 1700×1000×1300mm | 1700×1200×1300mm |
Material | Stainless steel 304 | |
Voltage | 220v | |
Power | 1.5kw | |
Capacity | 4-6tray/min, can be customized according to different products | 5-8tray/min, can be customized according to different products |
Processing method | Full automatic |
Stainless Steel Production Cupcake Pancake Batter Dispenser
Machine Photos:
Stainless Steel Production Cupcake Pancake Batter Dispenser
Detailed Photos:
Stainless Steel Production Cupcake Pancake Batter Dispenser
Related Photos:
Henan Ocean Machinery Equipment Co.,Ltd., an ISO9001 certified and High-tech Enterprise established more than 10 years ago, is a professional manufacturer specialized in R&D, production and sales of Mechanical Equipment products such as Snack Food Processing Machine, Fruit and Vegetable Machine, Food & Packaging Machine, Water Well Drilling Rig and Poultry Equivalents, etc., which are widely sold worldwide and we have been recognized by our customers year after year.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1. Stable and reliable product at reasonable price
2. Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3. On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
1. Warranty
All the products have one year guarantee.
2. Training
We provide training to make sure every customer can install and operate the machines.
3. Spare parts.
We provide all spare parts for all machines in lifetime use.
4. Standby Service
We are always ready to help. Just let us know whenever you have questions or problems.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com