Новый безопасный мини-кран-паук 3000 кг мобильный башенный кран концевой переключатель шириной 800


Поделиться:


Цена:24 000,00 $ - 46 000,00 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-18-2025 28560.56 $* 29988.43 $*
Aug-18-2025 28320.13 $* 29736.64 $*
Jul-18-2025 23760.2 $* 24948.75 $*
Jun-18-2025 27840.57 $* 29232.97 $*
May-18-2025 24240.18 $* 25452.6 $*
Apr-18-2025 27360.53 $* 28728.67 $*
Mar-18-2025 27120.11 $* 28476.67 $*
Feb-18-2025 26880.53 $* 28224.24 $*
Jan-18-2025 26640.3 $* 27972.22 $*

Характеристики


Applications:


The HXB3.0 crane is widely applied to lifting especially in some narrow space where heavy-duty crane cannot get in.


Detailed parts picture:



 


Technical data:






































































































































































































Model



 HXB3.0



Crane capacity



3.0t×1.3m



Maximum working radius



7.7m



Maximum lifting height



9.5m



Winch



Hook up speed



2.8m/min(4 times)



Diameter and length of wire rope



Ø8mm×50m



Telescopic



Boom form



4 (4 Automatic)



Boom length



8.2 m



Derrick



Derricking angle



0-75°



Slewing



Slewing angle



360-degree continuous



Outrigger



Form of outrigger



First phase--automatic Second phase--manual



Maximum extend range



5.3m



Traction system



Travel



Hydraulic



Travel speed



0-3.0km/h



Track



Synthetic rubber



Gradeability



30°



Track ground pressure



50kpa



Hydraulic oil tank



Tank capacity



38L



 


 


Hydraulic pump



Model



P208



Displacement



8ml/rev



Max pressure



25Mpa



Rated pressure



21Mpa



Allowed speed



550-3000rpm



Diesel Engine-Yanmar


(optional)



Model



L100N6-METM Yanmar Diesel Engine



Combustion system



Direct injection



Output



Max 7.4 (10.0PS ) / 3600 kW/min-1



Fuel



Diesel fuel



Tank capacity



5.4L



Starting system



Starter motor with recoil starter



Gasoline Engine


-HONDA


(optional)



Model



GX390, HONDA brand



L×W×H



405×450×443mm



Displacement



389.2ml



Max. output power



13HP



Ignition system



Transistor ignition magnets (non-contact)



Gasoline engine type



Four strokes, single cylinder, forced air cooling



Direction of rotation



Counterclockwise (the output shaft)



Stating performance



30 (-5°C--40°C)



Battery capacity



12V 36Ah



3-phase power motor



Model



YYB100L2-4



Mount type



Horizontally-mounted



Power



3KW



Dimension of the crane



Length



3000mm



Width



800mm



Height



1560mm



Total weight



2000kg



   


Applications:



 


Customers from all around the world:



 


Questions & Answers:


 1.     How about the payment terms? 


Answer: We accept 30% T/T in advance, 70% balance before the delivery. Other terms like O/A and L/C also available, we can discuss in details.


2.     How do you guarantee your quality?


Answer: Quality test in every process and every component to ensure good quality. Ensure good quality is to ensure safety. Each set of cranes must be inspected and commissioned in details before delivery.


3.     Do you have some certificates of you spider crane?


Answer: CE certificate for products, and our company is approved by ISO9001 and ISO14001.


4.     How about your delivery time and stock status?


Answer: We have stock for our best-selling models normally. In case there is no stock, delivery time is 2-4 weeks.


5.     What is the power of your spider crane?


Answer: You have different choice: gasoline engine, diesel engine, electric motor, and pure battery. It can well meet your different working conditions.


6.     Can you provide OEM service and have our own logo on products?


Answer: Yes, we work on OEM orders. That's ok to have your own logo on the products. Please contact us with details before placing order.


7.     How about the packing and shipping?


Answer: Normally, we have strong wooden case to protect the crane. And sometimes if customers want to load in a full container, that is ok.


8.     Where is your factory located? Can I visit your factory?


Answer: We are in Hangzhou city, Zhejiang province, east China. We have international airport. 1 hour from Shanghai by train. Very convenient to visit us, and all clients from all over the world are highly welcome.


For more information, please scan or contact our sales--24hours available:


 


QR code


Contact person:


Alvin Liu


Whatsapp / Mobile / Wechat: +86-135 1672 8702


Skype: alvin9250


E-mail: exp”at”xianhengguoji.com


Beta(Hangzhou) Industrial Machinery Co., Ltd.


Add: No. 159 Xingye Street, Xiacheng Dist., Hangzhou, 310022, China.


Tel: 86-571-88322170


Fax: 86-571-88865359


Web: betacrane.en.alibaba.com


 


Welcome to our factory in Hangzhou (the most beautiful city in China):


By air: 30mins from Hangzhou Xiaoshan International Airport


By train: 15mins from Hangzhou East Railway Station


From Shanghai: 1 hour by fast train from Shanghai Hongqiao Railway Station


 


Now, leave your inquiry or send e-mail to me, thanks.


 


Related products:


 


Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com