Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-16-2025 | 0.95 $* | 0.74 $* |
Aug-16-2025 | 0.64 $* | 0.43 $* |
Jul-16-2025 | 0.72 $* | 0.16 $* |
Jun-16-2025 | 0.19 $* | 0.82 $* |
May-16-2025 | 0.48 $* | 0.98 $* |
Apr-16-2025 | 0.7 $* | 0.65 $* |
Mar-16-2025 | 0.90 $* | 0.44 $* |
Feb-16-2025 | 0.91 $* | 0.31 $* |
Jan-16-2025 | 0.16 $* | 0.96 $* |
CNC engraving machine iso 30 plastic holder tool fork
1. question: MOQ?
Answer: we'll be glad to serve you even if you want 1.The
2. question: how many kg is one?
Answer: about 12kg/
3. question: how long will you produce the time?
Answer: all our warehouses are kept in stockThe
4. question: how long will the shipment be delivered after the order is confirmed?
Answer: we strive to deliver the goods 3 days after you confirm the paymentThe
5. question: how long is the warranty period?
Answer: we offer 12 months of technical service and after-sales serviceThe
6. question: are you a trading company or a manufacturer?
Answer: we are the manufacturer of spindle motor
7. question: do you have other spare parts for the spindle motor, like a grab, a VFD, a chuck?
Answer: we have all the packages. We can get the engineer to program you
8. question: what bearings do you use?
Answer: we have a precision high speed P4
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com