DELUXIS eco friendly custom printed anti tear cork yoga


Поделиться:


Цена:7,99 $ - 17,90 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Aug-16-2025 9.0 $* 9.97 $*
Jul-16-2025 7.33 $* 7.62 $*
Jun-16-2025 9.11 $* 9.91 $*
May-16-2025 9.33 $* 9.53 $*
Apr-16-2025 7.94 $* 7.36 $*
Mar-16-2025 9.75 $* 9.62 $*
Feb-16-2025 8.13 $* 8.88 $*
Jan-16-2025 8.10 $* 8.31 $*

Характеристики



Product Description












  BEST SELLER SIZE   
Item No
Yoga Mat
Packing
6pcs/ctn
Material
100% Natural Rubber + Cork
Best seller Size
1830*610*3.5mm
Components
100% Natural Rubber
shipping
by expree/ sea/ air
FOB Port
Ningbo, Shanghai
Payment Terms
T/T, Western Union, Paypal, L/C


Features of 2018new trending popular product full color sublimation custom made printed yoga mat

Customizable

l Full color custom printing available

l Logo/custom label sublimation printing available

l ODM & OEM service available

l Vector or photograph artwork both acceptable.

l Small MOQ for wholesale, nice for start business

l Fast sample, sample time about 4days

Durable

l high tech heat sublimation printing used, make sure your designs durable on the fabric, print on the mat can last for 2-3years.

l Washable yoga mat, either hand wash or machine wash are OK.Print will not fade, mat will not deform.

Eco-friendly

l SGS Passed, Managed by ISO9001,all material conform to ROHS test,

quality approved.

l Biodegradable, recyclable 100% natural tree rubber, water based inks

l Free from latex, silicone, toxic glue, and phthalates,No PVC, No Chlorine,

l Zero odor.No toxic smell like those cheap yoga mats! Feel good about the products you use

Professional

* Absorbent top layer bonded to a natural tree rubber base gives you the sweaty grip of a towel and the cushion of a yoga mat.

* No towel bunching or moving around during your class. Instantly improve your practice

* Extra cushion, stability, and responsive grip to reduce injuries

* No more slipping when wet. The mat grips better the more you sweat!

* Reversible. Use either side depending on your practice.

l Good for both regular and hot yoga.

sample picture of 2016 new trending popular product full color sublimation custom made printed yoga mat
specifics of 2016 new trending popular product full color sublimation custom made printed yoga mat 

size:173 x 61 mm ( 183 x 61mm)   thickness:1.5mm 3.5mm 4.5mm 5.5mm
material:microfiber suede surface with natural rubber backing
Surface Material options as following:
microfiber flannel surface with natural rubber backing:



Detailed Images




RFQ

Question1 .Can you do design for us?
Answer: Our professional design team will help you improve on your designs.

Question2. If we have our own supplier which don't have export service, can you do agent for us?
Answer:We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to contact us.

Question3. What the regular MOQ for your product?
Answer:Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 1000pcs.

Question4. What's your payment term?
Answer:We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.

Question5. How does your quality control?
Answer:We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you.

Question6. If we don’t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
Answer:We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service.

Question7. How can we get the market information about the popular product?
Answer:You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.

Question8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
Answer:We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you.

Question9. I never come to China before, can you be my guide in China?
Answer:We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.

Question10. I can’t speak Chinese or English, can you find one translator for me?
Answer: You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.




Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com