Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.39 $* | 0.58 $* |
Aug-17-2025 | 0.71 $* | 0.46 $* |
Jul-17-2025 | 0.26 $* | 0.36 $* |
Jun-17-2025 | 0.37 $* | 0.67 $* |
May-17-2025 | 0.55 $* | 0.42 $* |
Apr-17-2025 | 0.78 $* | 0.28 $* |
Mar-17-2025 | 0.67 $* | 0.67 $* |
Feb-17-2025 | 0.71 $* | 0.81 $* |
Jan-17-2025 | 0.36 $* | 0.55 $* |
Hand wheel lift craftsman table saw bench vise
1. question: MOQ?
Answer: we'll be glad to serve you even if you want 1.The
2. question: how many kg is one?
Answer: about 12kg/
3. question: how long will you produce the time?
Answer: all our warehouses are kept in stockThe
4. question: how long will the shipment be delivered after the order is confirmed?
Answer: we strive to deliver the goods 3 days after you confirm the paymentThe
5. question: how long is the warranty period?
Answer: we offer 12 months of technical service and after-sales serviceThe
6. question: are you a trading company or a manufacturer?
Answer: we are the manufacturer of spindle motor
7. question: do you have other spare parts for the spindle motor, like a grab, a VFD, a chuck?
Answer: we have all the packages. We can get the engineer to program you
8. question: what bearings do you use?
Answer: we have a precision high speed P4 bearing
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com