Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-19-2025 | 0.58 $* | 0.92 $* |
Aug-19-2025 | 0.65 $* | 0.39 $* |
Jul-19-2025 | 0.20 $* | 0.44 $* |
Jun-19-2025 | 0.51 $* | 0.86 $* |
May-19-2025 | 0.27 $* | 0.88 $* |
Apr-19-2025 | 0.5 $* | 0.22 $* |
Mar-19-2025 | 0.94 $* | 0.57 $* |
Feb-19-2025 | 0.66 $* | 0.95 $* |
Jan-19-2025 | 0.82 $* | 0.38 $* |
High quality cnc atc spindle water cooled spindle
Technical Parameters | ||||
GWD1500-80 | Spindle power | 1.5Kw | Spindle pole number | 2 poles |
Voltage | 220V | Maximum torque | 0.6Nm | |
Current | 6A | Lubrication method | grease | |
The maximum speed | 24000rpm | Cooling method | Water-cooled | |
Maximum power | 400Hz | Shaft connection | ER16 | |
Taper hole beating | 2um | external diameter | 80mm |
1. question: MOQ?
Answer: we'll be glad to serve you even if you want 1.The
2. question: how many kg is one?
Answer: about 12kg/
3. question: how long will you produce the time?
Answer: all our warehouses are kept in stockThe
4. question: how long will the shipment be delivered after the order is confirmed?
Answer: we strive to deliver the goods 3 days after you confirm the paymentThe
5. question: how long is the warranty period?
Answer: we offer 12 months of technical service and after-sales serviceThe
6. question: are you a trading company or a manufacturer?
Answer: we are the manufacturer of spindle motor
7. question: do you have other spare parts for the spindle motor, like a grab, a VFD, a chuck?
Answer: we have all the packages. We can get the engineer to program you
8. question: what bearings do you use?
Answer: we have a precision high speed P4 bearing
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com