Носовая шина бобровая термопластичная наружная поломка


Поделиться:


Цена:1,30 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Aug-17-2025 1.77 $* 1.33 $*
Jul-17-2025 1.68 $* 1.89 $*
Jun-17-2025 1.39 $* 1.26 $*
May-17-2025 1.30 $* 1.93 $*
Apr-17-2025 1.65 $* 1.9 $*
Mar-17-2025 1.7 $* 1.15 $*
Feb-17-2025 1.46 $* 1.3 $*
Jan-17-2025 1.94 $* 1.22 $*

Характеристики


Nasal Splint Beaver Thermoplastic External Broken Nose Guard 


orthoplast nasal splint.jpg


 


Parameters


nasal splint fracture.png


 


 


 


 


 


 


How to operate?


Step 1: Put the thermoplastic splint sheet into 65-75°C hot water for 3-5 minutes.


Step 2: When the sheet turn to soft and pliable, they are trimmed and molded to any part of the body for a perfect custom fit.


Step 3: Hook and loop straps hold the splint in place, and padding/liner materials increase patient comfort.


 


yabin sheet_.png


 


 


Why choose Yabin?


 


yabin splint1_.png


 yabin splint2_.png


 


No Comparison, No Hurt!


NeoImage_.jpg


 


Workshop


yabin expert.png


 


Customers' feedback


 


yabin medical.jpg



Packaging & Shipping


 yabin sheets.png


 


 


Payment Terms


 

























Credit CardYes
E-chattingYes
T/TYes
Western UnionYes
PaypalYes

 


Shipment Terms


 Courier: UPS, EMS, FEDEX, DHL, China Post Air Parcel


   By Sea


  By Air


   


 


Who Is!


guo yabin.png


 


 


Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd. 


   Established in 2015 March 10. Its a high-tech enterprise located in Qilu Chemical Industrial Park, Shangdong province. Depending on its patented technology, we are focusing on series of low temperature thermoplastic products,  such as functional low temperature thermoplastic splint sheets, orthopedics splinting precuts (hand splint, foot splint, limb splint, wrist and elbow splint), rehabilitation brace (back brace, neck brace, spine brace) and radiotherapy fixation masks (type u-frame head immobilization mask, S-frame head neck shoulder mask, body mask, pelvic mask, chest mask, breast mask, and abdominal mask). With a professional design team, a series of advanced automation equipment, and an innovative marketing team , our products have received a high reputation from both China and abroad.


  Now we are serving our products with many famous brands in more than 30 countries, such as USA, Canada, UK, France, Australia, New Zealand, Japan, India, etc. We believe that a business partner in need should always be a friend indeed. This year, we have successfully became a listed enterprise. We will do our best to devote ourselves for medial fields. Yabin Industrial----Just for better care!


 


Certificates


certificate.png


 Welcome Visit Us!


 


welcome.png


 


 


Overseas Expo


yabin tech.png


 


 


 


 


 





Our Services


1 Q: Are you a factory or trading company?


Answer: We are a real factory. Its easy to be recognized from our website and logo.


2 Q: Can you provide samples for checking before order?


Answer: Yes, we can offer you some free samples for some low-valued sample, you need only to bear the freight cost. For some high-valued sample, wed like to give you a special discount.


3 Q: How do your guarantee the quality of your products?


Answer: We have professional inspectors to analyze chemical composition of the raw materials, and test the finished products strictly according to standard stipulated in the contract. In this process, two ends appearance, being degree, fixed length etc., will be checked one by one. From production, packaging to transport, we strive to ensure that every link is perfect


4 Q: Whats your MOQ?


Answer: For our low temperature thermoplastic products, one piece should be available.But adding tax, transfer, custom charges, its not fair for buyers. So a large quantity will be much suitable for all of us.


5 Q: How about the trade terms?


 Answer: EXW, FOB, CFR, CIF will be accepted.


6 Q: How about your payment term?


 Answer: Paypal, Western Union, L/C is our regular payment terms.


7 Q: What is your delivery time?


  Answer: For stocks, we can send the goods to loading port within 7 days after receiving your deposit. For production period, it usually be about 10days-15days.


8 Q: Where did you export?


 Answer: USA, Canada, Japan, Southeast Asia, Eastern Europe, South Africa, South America, etc.


9 Q: Can you supply OEM products under my brand?


Answer: Yes, Its Ok.


10 Q: Can I become a exclusive distributor of your products in my area?


Answer: Yes, it is possible.


 


1. 




Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com