Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.91 $* | 0.96 $* |
Aug-17-2025 | 0.8 $* | 0.11 $* |
Jul-17-2025 | 0.57 $* | 0.27 $* |
Jun-17-2025 | 0.90 $* | 0.63 $* |
May-17-2025 | 0.97 $* | 0.19 $* |
Apr-17-2025 | 0.71 $* | 0.41 $* |
Mar-17-2025 | 0.71 $* | 0.13 $* |
Feb-17-2025 | 0.60 $* | 0.79 $* |
Jan-17-2025 | 0.3 $* | 0.66 $* |
2018 China New Brand New Classic Street Legal Dirt Bike
After-sales service provided:Any problem of motorcycles,our technician will solve it.
Established in 2005, our company is a large manufacturer specializing in the R&D, production, and trade of scooters, dirt bikes, street bikes, cubs, chivalric-type motorcycles, off-road motorcycles, racing motorcycles, etc., from 50cc to 300cc.
SKD:96 Units/40'Container
CKD:150Units/40' Container
Rapid response to your demands: We will be answer
within 24hours. Welcome to contact us if you have any question. We sincerely look forward to cooperating with you
1. Can I order sample?
Answer: Yes, we accept sample for trial order?
2. How long for delivery time?
Answer: For sample order, our delivery time is 20 to 25 days; for one full container, it’s 30days.
3. Which colures will be available?
Answer: Normally, we will introduce the most popular coloures to customers. And we are able to make colures according to customer’s demands also.
4. Can I use my logo(sticker) on the electric bike?
Answer: Yes, we can make OEM.
5. How to delivery to foreign buyer?
Answer: For sample order, the customer can select by sea or by air. For full container order, by sea is the best choice.
6. What’s the payment terms?
Answer: Normally we use T/T, L/C,D/A,D/P.
7. Can I mix different models in one full container order?
Answer: Yes, we accept different models in one full container.
8. Need I buy spare parts for first order?
Answer: Yes, you need to buy some spare parts for future service. The quantity depends on your scooter order. We will give you advice when you need.
If you have any more questions or concerns, please feel free to contact us! ^_^
Tel:18223332781
Welcome your inquiry!
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com