Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.77 $* | 0.67 $* |
Aug-17-2025 | 0.60 $* | 0.19 $* |
Jul-17-2025 | 0.64 $* | 0.81 $* |
Jun-17-2025 | 0.83 $* | 0.57 $* |
May-17-2025 | 0.4 $* | 0.55 $* |
Apr-17-2025 | 0.20 $* | 0.71 $* |
Mar-17-2025 | 0.41 $* | 0.16 $* |
Feb-17-2025 | 0.73 $* | 0.89 $* |
Jan-17-2025 | 0.88 $* | 0.64 $* |
Brief Introduction of Spiral Fruit Vegetable Juicer Machine:
1.This machine uses high quality 304 stainless steel material, can be fruit juice and vegetable juice press work, with high efficiency, low energy consumption, the advantages of high juice rate.
2.The products that can be processed are as follows:
Vegetables:tomatoes,carrot,white turnip, sweet potato,potato,ginger,Chinese cabbage,green pepper, chili, bitter gourd, cucumber, etc.
Fruits: apple and pineapple, pears, orange, grape, strawberry,etc.
Features of Spiral Fruit Vegetable Juicer Machine:
1.This is a kind of spiral advancing extrusion.
2.There are whole stainless steel and inner stainless steel type.
3. It can make vegetable and fruit juice.
4.One outlet juice,one outlet fruit&vegetable pulp.
5.Processing material is vegetable&fruit which is crushed into not more than 2*2cm size.
6.We can supply you with different filter screens according to your needs on the hole diameter.
Technical Parameters of Spiral Fruit Vegetable Juicer Machine | |||||
Model | OC-LZ-0.5 | OC-LZ-1 | OC-LZ-1.5 | OC-LZ-2.5 | OC-LZ-5 |
Treatment capacity(t/h) | 0.5 | 1 | 1.5 | 2.5 | 5 |
Overall dimension(mm) | 780*320 *860 | 880*330 *900 | 1300*700 *1300 | 1540*700 *1300 | 2530*945 *1870 |
Weight(kg) | 85 | 114 | 240 | 440 | 1300 |
Power(kw) | 1.5 | 2.2 | 4 | 15 | 30 |
Screw diameter(mm) | 88 | 125 | 175 | 250 | 400 |
Filter screen aperture(mm) | 0.6 | ||||
Rotate speed(r/min) | 380 | ||||
Voltage(V) | 220/380 | ||||
Material | SUS304 |
The Juicing Process of Spiral Fruit Vegetable Juicer Machine:
WHY DO YOU CHOOSE US?
BECAUSE
Company Information:
Henan Ocean Machinery Equipment Co.,Ltd., an ISO9001 certified and High-tech Enterprise established more than 10 years ago, is a professional manufacturer specialized in R&D, production and sales of Mechanical Equipment products such as Snack Food Processing Machine, Fruit and Vegetable Machine, Food & Packaging Machine, Water Well Drilling Rig and Poultry Equivalents, etc., which are widely sold worldwide and we have been recognized by our customers year after year.
As a technology based company, Ocean Machinery is constantly developing and researching new products to meet customers' different requirements. We have obtained many national patents and have independent intellectual property rights.
On the principle "Customer-oriented, Quality First", Ocean Machinery is committed to providing our customers with high good quality products and perfect after-sale service.
We warmly welcome anyone who is interested in our products and willing to do business with us to contact us.
Our Office:
Our Team and Customer:
Our Workshop:
Certifications:
Packaging & Shipping:
World Market:
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
After-sale Service:
1. Warranty
All the products have one year guarantee.
2. Training
We provide training to make sure every customer can install and operate the machines.
3. Spare parts.
We provide all spare parts for all machines in lifetime use.
4. Standby Service
We are always ready to help. Just let us know whenever you have questions or problems.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com