Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.88 $* | 0.79 $* |
Aug-17-2025 | 0.72 $* | 0.84 $* |
Jul-17-2025 | 0.71 $* | 0.51 $* |
Jun-17-2025 | 0.8 $* | 0.33 $* |
May-17-2025 | 0.58 $* | 0.26 $* |
Apr-17-2025 | 0.40 $* | 0.84 $* |
Mar-17-2025 | 0.32 $* | 0.89 $* |
Feb-17-2025 | 0.13 $* | 0.4 $* |
Jan-17-2025 | 0.82 $* | 0.53 $* |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
♦ Packaging Detail:
♦ International standard Export Packaging:
Plastic bag→Inner box→Carton→Pallet.
♦ 30-35 days after receipt the deposit.
♦ According to Customers' Specific Requirments.
1.Q: what about your MOQ?
Answer: 100 pieces
2. Q: what about your delivery time for MOQ?
Answer: within 30 days after confirmed order.
3. Q: Which port will be loading?
Answer: Ningbo or shanghai .
4. Q: How long make the sample?
Answer: about 1-2days for our existing sample, if make your own logo, it will takes 25-30days.
5. Q: Can you make our own LOGO on products?
Answer: yes, we support OEM service.
6. Q: what about your terms of payments?
Answer: T/T. 30% as deposit by T/T and the balance 70% paid on receipt copy of B/L
7. Q: what terms of trading will be accepted?
Answer: FOB L/C
8.Q: What's your price?
A:You can contact us to get latest price .Please feel free to call or e-mail us.( Send your Inquiry Details in the Below, Click "Send" Now!)
9. Q: How does your factory do regarding quality control?
Answer: "Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our company has gained CE ISO9001:2015 autherntication.
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
\t | \t |
Contact us at any time if you have any inquiry!!!
♦ Plz note your Comapny & Your Name & Contact Information.
♦ Plz let us know exactly what u need along with the size of items and quantities required.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com