Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-16-2025 | 714.46 $* | 750.81 $* |
Aug-16-2025 | 708.8 $* | 743.72 $* |
Jul-16-2025 | 594.44 $* | 624.14 $* |
Jun-16-2025 | 696.9 $* | 731.46 $* |
May-16-2025 | 606.23 $* | 636.26 $* |
Apr-16-2025 | 684.88 $* | 718.12 $* |
Mar-16-2025 | 678.26 $* | 712.11 $* |
Feb-16-2025 | 672.15 $* | 706.95 $* |
Jan-16-2025 | 666.82 $* | 699.13 $* |
Working principle:
Roller immersion in the glue plate, when roller rotation, paper (or other material with smooth surface)feeding and coating at the same time, the glue evenly over the surface.The feeding speed could adjustment.
JS-A series is under side gluing machine, it is adopt stainless steel, effective anti - glue corrosion. It is mainly used for the gluing of different thickness of paper, paperboard, Special paper, leather, EVA, Nonwoven fabric, Oxford cloth,Etc. Paper box, carton box, Corrugated box, Leather case, note book making, EVA puzzle, Instead of manual gluing, improve
the efficiency of work.The gluing machine is the special equipment or paper products to do gluing, which is widely used in printing and packaging, paper box, carton, book cover making and Fabric sample volume producing industry.
Specification for JS-A Series Gluing Machine
Model | Unit | JS-500A | JS-700A | JS-1000A |
Gluing side | Under Side | Under Side | Under Side | |
Max.gluing width | mm | 500 | 700 | 1000 |
Min.gluing thickness | g/m | 0-300 | 0-300 | 0-300 |
Paper thickness | g | 40-3000 | 40-3000 | 40-3000 |
Materials thickness | mm | 0.1-10 | 0.1-10 | 0.1-10 |
Speed | m/min | 28 | 28 | 28 |
Motor Power | w/v/hz | 120w 220v 60Hz | 120w 220v 60Hz | 370w 220v 60Hz |
Dimension | mm | 800*450*400 | 1030*450*400 | 1350*450*400 |
Package Dimension | mm | 860*390*430 | 1060*390*430 | 1360*390*510 |
Net Weight | kg | 50 | 60 | 80 |
Gross Weight | kg | 55 | 65 | 85 |
Glue choice | White latex(Polyethylene glue) | |||
Paper Feed | By hand | |||
Cleaning way | By hand | |||
Automatic degree | Semi-automatic |
TIME IS GOLD!
WITH US YOUR MONEY IN SAFE!
QUALITY IS OUR CULTURE AND THE SOUL OF OUR ENTERPRISE!
Please read the following questions carefully, thanks!
Question 1:
How can I choose the suitable machine for our product?
Answer:
Pls send the paper size and film type and Target capacity per day. We will suggest the suitable machine to you.
Question 2:
May I get more your company information?
Answer:
Laminating machine factory since from 1995, with more than 20 years producing machinery experience and 12 years exporting experience. Every machine with CE. We could develop together with our customer.
Question 3:
May I get the true best price?
Answer:
Nine Main Factories suppliers direct export through MOSUN EXPORITNG COMPANY, We could provide quality products with the best price, we could supply the most reasonable processing line machinery to our customer in short time.
Question 4:
How about the MOQ?
Answer:
Every machine min order is one set in MOSUN website.
Question 5:
How about the payment term?
Answer:
L/C, TT, Assurance trade through Alibaba, we could discus together.
Question 6:
How long the delivery time?
Answer:
As a manufacture, the normal standard machines have stock, for example:
We could delivery machine in one week after receive the payment!
The customized standard machines will be extended delivery time, if customer upgrade mechanical configuration or change the voltage or choose fully automatic machinery, we will check with you before correct order.
Question 7:
Can we upgrade the configuration of the machine?
Answer:
Actually, the configuration of our machinery are ok. We could depend on customer reminds, change the configuration, for example change the Electrical components, Main Motor Brand, Bering Brand and other parts.
Our long-term partner:
SCHNEIDER, SIEMENS OMRON, LG; NTN/NSK BEARING; ABB MOTOR;
Question 8:
How about the warranty?
Answer:
We are responsible for the quality of each parts. One year defects liability period; Engineers available to service;
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com