Radiotherapy Patient Immobilization S Frame Thermoplastic Mask During Cancer


Поделиться:


Цена:1 808,11 ₽*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-16-2025 2152.38 $* 2260.80 $*
Aug-16-2025 2133.89 $* 2240.80 $*
Jul-16-2025 1790.58 $* 1880.70 $*
Jun-16-2025 2097.81 $* 2202.28 $*
May-16-2025 1826.51 $* 1917.89 $*
Apr-16-2025 2061.27 $* 2164.81 $*
Mar-16-2025 2043.80 $* 2145.34 $*
Feb-16-2025 2025.54 $* 2126.59 $*
Jan-16-2025 2007.50 $* 2107.40 $*

Характеристики

Radiotherapy Patient Immobilization S Frame Thermoplastic Mask During Cancer Treatment

Product Description

 head shoulder mask.jpgs frame mask.jpghead shoulder mask3.jpg

 

 

 

How to Use?

 

 

Mask Packing

mask packing.jpg

We accept Neutral Packing, Customized Packing, and Standard Packing.

 

Why not us?

radiotherapy mask.jpg1. Good tensil.

    Yabin radiotherapy masks could be stretched into 6-8 times as its original size. 

2. Correct working time.

    In regular room temperature, Yabin radiotherapy masks offers 1.5-2min working time after it is activated in hot water. It gives the       radiotherapists enough time to fulfill the work, in the meatime, don't cause the users' unformatible during the time.

3. No sticky! No sticky! No sticky at all!

   It counts on the most concern for radiotherapists and hospitals.

4. Minimum shrinkage.

   After hundreds of quality test, it has been proven that compare with other brands, Yabin radiotherapy masks have the minimum shrinkage.

5. Durable. Yabin radiotherapy masks could be repeat use for more than 5 times.

6. OEM & ODM service. We accept logo printing, new type design and any other customized requirements. 

7. Top quality, amazing price & steady delivery time.

   As a reliable manufacturer and supplier, we do our best to guaranttee any benefits for you.

Yabin Certifications

Snow jin.jpg

 

CE, ISO9001, ISO14001, TEST REPORT FROM OUR AUTHORIZATION AGENTICY AND our local GRADE A CLASS THREE HOSPITALS.

 

 In additional, we approved two National Patented Certification: 

  1.  Nano-antibacterial function  The Nano-materials can sterilizate the colibacillus, staphylococcus aureus and candida albicans.
  2. Nano-far infrared function. Infrared material is able to improve our micro-circulation and expand the capillaries of skin and subcutis which accelerates blood circulation and metabolism, and eases muscular tension and pain.

 

Company Information

_01.jpg_02.jpg 

Yabin Products

ortho plastic splint.jpgthermoplastic splint.jpg_08.jpg_09.jpg 

Exhibitation

yabin medical.jpg 

Our Services

1 Q: Are you a factory or trading company?

Answer: We are a real factory. Its easy to be recognized from our website and logo.

2 Q: Can you provide samples for checking before order?

Answer: Yes, we can offer you some free samples for some low-valued sample, you need only to bear the freight cost. For some high-valued sample, wed like to give you a special discount.

3 Q: How do your guarantee the quality of your products?

Answer: We have professional inspectors to analyze chemical composition of the raw materials, and test the finished products strictly according to standard stipulated in the contract. In this process, two ends appearance, being degree, fixed length etc., will be checked one by one. From production, packaging to transport, we strive to ensure that every link is perfect

4 Q: Whats your MOQ?

Answer: For our low temperature thermoplastic products, one piece should be available.But adding tax, transfer, custom charges, its not fair for buyers. So a large quantity will be much suitable for all of us.

5 Q: How about the trade terms?

 Answer: EXW, FOB, CFR, CIF will be accepted.

6 Q: How about your payment term?

 Answer: Paypal, Western Union, L/C is our regular payment terms.

7 Q: What is your delivery time?

  Answer: For stocks, we can send the goods to loading port within 7 days after receiving your deposit. For production period, it usually be about 10days-15days.

8 Q: Where did you export?

 Answer: USA, Canada, Japan, Southeast Asia, Eastern Europe, South Africa, South America, etc.

9 Q: Can you supply OEM products under my brand?

Answer: Yes, Its Ok.

10 Q: Can I become a exclusive distributor of your products in my area?

Answer: Yes, it is possible.

 

yabin medical.jpg 

Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com