Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.42 $* | 0.59 $* |
Aug-17-2025 | 0.58 $* | 0.67 $* |
Jul-17-2025 | 0.98 $* | 0.43 $* |
Jun-17-2025 | 0.11 $* | 0.41 $* |
May-17-2025 | 0.57 $* | 0.42 $* |
Apr-17-2025 | 0.66 $* | 0.64 $* |
Mar-17-2025 | 0.46 $* | 0.61 $* |
Feb-17-2025 | 0.60 $* | 0.45 $* |
Jan-17-2025 | 0.91 $* | 0.78 $* |
Anti dust coating 5D mobile phone toughened membrane screen protector screen protective film
No. | Parameters | Details | |
1 | Model | For iPhone6/7plus | |
2 | Raw Material | asahi tempered glass | |
3 | Function | Screen protector | |
4 | Color | HD Clear | |
5 | Available Thickness | 0.15mm,0.2mm,0.26mm,0.33mm,0.4mm | |
6 | Available Radian | 5D | |
7 | Transparency | 99% | |
8 | Hardness | 9H | |
9 | Package | 200pcs outer box | |
Outer carton size: 280*380*480mm | |||
10 | MOQ | 50pcs(trial order’s quantity is negotiable) | |
11 | Payment | T/T,Western Union,Paypal.. | |
12 | Lead time | 2-5 days after confirmed the payment(Upto order quantity) | |
13 | Shipping | DHL,Fedex,TNT,EMS,UPS or HK Post | |
14 | Sample offer | Free sample available | |
15 | OEM & ODM | Welcome | |
16 | Certification | SGS,Bureau Veritas,RoHS |
Different package for you to choose
Welcome OEM & ODM
Q1:Are you a Factory or Trading Company?
Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory?
Answer:Since you come to Guangzhou,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.
Q3:When can I get the price?
Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.
Q4:How can I get a sample to check your quality?
Answer: After price confirmation, we are honored to send you.
Q5:What is the output of each day?
Answer:1)For Tempered Glass screen protector 10000pcs/Day.
2)For PET screen protector 100000pcs/Day.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?
Answer: 1)1-2 Working days for small order.
2)3-10 Working days for mass production
3)3-7 Working days for OEM sample time .
Q7:What’s the payment terms?
Answer:We can accept T/T,Western Union And Paypal..
Q8:How long are you offer for after-Sales service?
Answer:1 Years.
Q9:Do you accept OEM/ODM order?
Answer:Yes!Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com