Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 5.92 $* | 5.94 $* |
Aug-17-2025 | 5.15 $* | 5.11 $* |
Jul-17-2025 | 4.16 $* | 4.0 $* |
Jun-17-2025 | 5.13 $* | 5.80 $* |
May-17-2025 | 4.53 $* | 4.40 $* |
Apr-17-2025 | 5.9 $* | 5.63 $* |
Mar-17-2025 | 5.33 $* | 5.23 $* |
Feb-17-2025 | 4.13 $* | 4.98 $* |
Jan-17-2025 | 4.33 $* | 4.73 $* |
Item no | BQ-PAR30-E27-10CTK |
LED QTY | 1PCS |
LED type | COB |
Power | 10W |
Size | D95*H117MM |
Input voltage | AC100-265V |
Color | 2700-6000K |
Lumen | 850±10%lm |
Features:
Product Show:
Application
Packing details
Shipping:
Service:
1. Your enquiry will be replied within 12hrs;
2. Well-trained and experienced staff are always at your service;
3. Unique design products and many private mould product are waiting for your selection;
4. Strictly protect your private information and your ideas of design.
-Question 1: What is the Minimum Order Quantity(MOQ) of the lamp?
Answer:>1 pcs per model.
-Question 2: What’s the brand of LED chip?
Answer: COB.
- Question 3: Is this light dimmable?
Answer:No,
- Question 4: May I buy samples from you?
Answer: Yes, samples available.
- Question 5: What’s the leading time? (How long do you need to prepare my goods?)
Answer: 2-3days for sample orders. 7-10days for mass production orders (based on different quantities).
- Question 6: How will you delivery my goods to me?
Answer: We always ship by international express, air and sea.
5-7 days for air transportation, 3-5 days for international express. 20-40 days for sea transportation.
- Question 7: What is your product quality?
Answer: Our raw materials are purchased from qualified suppliers. And we have a strong quality control team to guarantee our quality according to AQL standard. The quality control system: IQC→PQC→FQC→OQC. Every process will be checked strictly.
- Question 8: What is your waranty?
Answer: Our warranty is 2 years after delivery.
A: Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate will be less
than 0.2%.
Secondly, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For
defective batch products, we will repair them and resend them to you or we can discuss the solution i
ncluding re-call according to real situation.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com