Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 1131.51 $* | 1188.71 $* |
Aug-17-2025 | 1121.78 $* | 1177.49 $* |
Jul-17-2025 | 941.86 $* | 988.31 $* |
Jun-17-2025 | 1102.88 $* | 1157.68 $* |
May-17-2025 | 960.36 $* | 1008.35 $* |
Apr-17-2025 | 1083.4 $* | 1137.39 $* |
Mar-17-2025 | 1074.43 $* | 1128.81 $* |
Feb-17-2025 | 1064.94 $* | 1117.28 $* |
Jan-17-2025 | 1055.60 $* | 1108.10 $* |
item | value |
Condition | New |
Applicable Industries | Other |
Weight (KG) | 140 |
Showroom Location | None |
Video outgoing-inspection | Not Available |
Machinery Test Report | Not Available |
Marketing Type | Hot Product 2021 |
Warranty of core components | 1 Year |
Core Components | Motor |
Place of Origin | China |
Warranty | 1 Year |
Product name | soft plush toy filled opening doll stuffing pillow filling machine |
Keywords | soft plush toy filled opening doll stuffing pillow filling machine |
Filling Material | cotton/fiber filling |
Usage | Pillow Toys Clothing Pillow |
Capacity | 500BPH, 2000BPH, 1000BPH, 200BPH |
Rotary speed | 80 r |
Pressure of air filling | 0.6Mpa-0.7Mpa |
Feature | cotton/fiber filling |
Suitable for | Pillow Toy ect |
Advantage | Easy Operate Low Investment |
H
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com