Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Aug-15-2025 | 1129.5 $* | 1152.19 $* |
Jul-15-2025 | 916.39 $* | 934.31 $* |
Jun-15-2025 | 1111.46 $* | 1133.8 $* |
May-15-2025 | 1102.24 $* | 1124.69 $* |
Apr-15-2025 | 880.94 $* | 898.72 $* |
Mar-15-2025 | 1085.56 $* | 1107.83 $* |
Feb-15-2025 | 1076.30 $* | 1098.22 $* |
Jan-15-2025 | 1067.79 $* | 1088.16 $* |
shells in peanut shelling 25kg Pelleting machine for low price
peanut shell complete peanut shelling machine main for shelling peanut/groundnut to get clean peanut kernels from its shells.there are options of dust free type and double shelling type, various options for different applications.it features high shelling rate better than 98%, low breaking rate less than 4%. compact structure, easy operation, and reliable performance.
1. Efficient, shelling rate better than 98%, breaking rate less than 4%.
2. Various capacity available for different applications
3. Optional dust removal type and double shelling type (two times shelling)
4. Optional electric motor,diesel engine or gasoline engine powered.
5. Movable wheels or advanced wheels with frame.
Package Dimension | 1400*740*1570mm |
Power | 2.2-3KW |
Voltage | 220v |
Speed | 290r/min |
Weight | 160kg |
Capacity | 600-800kg/h |
Application | Peanut/Groundnut |
High shelling rate | more than 98% |
Low breaking rate | less than 4% |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com