Хит продаж 2022 машинка для домашнего


Поделиться:


Цена:70,00 $ - 75,00 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-16-2025 83.46 $* 87.99 $*
Aug-16-2025 83.51 $* 87.29 $*
Jul-16-2025 69.84 $* 72.33 $*
Jun-16-2025 81.70 $* 85.46 $*
May-16-2025 71.92 $* 75.94 $*
Apr-16-2025 80.13 $* 84.40 $*
Mar-16-2025 79.97 $* 83.1 $*
Feb-16-2025 78.15 $* 82.97 $*
Jan-16-2025 78.72 $* 82.92 $*

Характеристики




2022 best selling of machine Home use bread baking maker

 




Product Description





This machine can make bread, clay pot rice, dough, pastry, rice wine, jam and other delicious products to meet different needs.


1. Three burn color options.


2. Noise reduction processing technology.


3. 15 hours appointment function.


4. Power-off memory function.


5. One-hour heat preservation function.


 





























ModelKX-8103
Capacity800g
Power550w
Voltage220v-50hz
Size355*240*302mm
Weight3.3kg

 




 

 

12345678



Company Information


 







32






 

 

FQA 


Question 1: Which ports do you usually ship at?


Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.


Question2:What is your mode of transportation?


Answer: A: Express, air and sea.


Question 3: Can I print my company logo on the machine?


Answer: Yes, sure.


Question 4: Can you customize the machine for me ?


 Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.


Question 5: What shall we do if breakdown occurs?


Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.


Question 6:What are your terms of payment?


Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay,  Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.


Question 7:How long is the shelf life of the product


Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.


Question 8:What's the minimum quantity of an order?


Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.





 

Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com