Оптовая продажа сушеные грибы-морели черные


Поделиться:


Цена:*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-16-2025 0.84 $* 0.61 $*
Aug-16-2025 0.99 $* 0.70 $*
Jul-16-2025 0.55 $* 0.90 $*
Jun-16-2025 0.39 $* 0.68 $*
May-16-2025 0.11 $* 0.46 $*
Apr-16-2025 0.6 $* 0.47 $*
Mar-16-2025 0.61 $* 0.90 $*
Feb-16-2025 0.35 $* 0.11 $*
Jan-16-2025 0.82 $* 0.87 $*

Характеристики



Product Description


item
value
Type
Herbal Extract
Form
Powder
Part
Fruitbody
Extraction Type
Solvent Extraction
Packaging
Bottle, Glass Container, Plastic Container
Place of Origin
Fujian
Grade
Food grade
Application
Health Food
Cultivation method
artificial planting




Morel Mushroom
Morchella is a fungus with a nearly spherical, oval to oval cap, up to 10 cm in height, with an obtuse top and a morel-like pit on the surface. The eggshell color of the pit is variable to light yellowish brown, the rib color is lighter, the stalk is nearly
cylindrical, nearly white, hollow, cylindrical, the spore is oblong, colorless, the top of the lateral filament is enlarged, the
body is light, and the quality is crisp. Morels mostly grow on the humus layer of broad-leaved forest or mixed coniferous forest.
Mainly grows in sandy loam rich in humus or cinnamon soil, brown soil, etc. Morels are more likely to occur in the forest after the fire. Morel mushrooms are edible mushrooms. They have a unique fragrance and are rich in nutrients. They are rich in amino acids and organic germanium needed by the human body.






Morel Mushroom
Morchella is a fungus with a nearly spherical, oval to oval cap, up to 10 cm in height, with an obtuse top and a morel-like pit on the surface. The eggshell color of the pit is variable to light yellowish brown, the rib color is lighter, the stalk is nearly cylindrical, nearly white, hollow, cylindrical, the spore is oblong, colorless, the top of the lateral filament is enlarged, the body is light, and the quality is crisp. Morels mostly grow on the humus layer of broad-leaved forest or mixed coniferous forest.
Mainly grows in sandy loam rich in humus or cinnamon soil, brown soil, etc. Morels are more likely to occur in the forest after the fire. Morel mushrooms are edible mushrooms. They have a unique fragrance and are rich in nutrients. They are rich in amino acids and organic germanium needed by the human body.




1. Question: Is the product a mushroom powder or an extract? Does it come from the fruit body or mycelium?
Answer: We only use the fruit body and supply mushroom powder & Extract both. The mushroom powder is less potent than a concentrated extract. Traditional Chinese Medi-cine practitioners will boil herbs for long periods to extract the compounds. A hot water extract is a very simple and effective way to concentrate mushrooms and At the same time make them more bioavailable.
2. Question: Is the product organic?
Answer: Be sure it is Certified Organic USDA. Organic means the mushrooms must be grown under Organic conditions and process in Organic GMP workshop. Natural does not mean organic.
3. Question: Any proof that this is an organic product? There is no us organic logo and it makes me a little worried, thanks?
Answer: Yes, we can provide COA with Organic certification for each mushroom species. You can find our 2018 new USDA/NOP/DAKKS/JAS Organic photos on the website. Clear files will be shown after your contact.
4. Question: How does this taste? What is the best way to eat this with dosage? Does it dissolve in hot water?
Answer: It smells a bit like bitter, tastes like mushrooms bitter but not overpowering. It goes well with coffee & tea & soup but also good in fruit smoothies. We suggest 1g per day more or less for keeping health. It dissolves instantly in hot water or when blended well.
5. Question: Do you offer this in capsules as well?
Answer: Yes, we offer in capsule form as well! Kindly contact with us for details.
6. Question: Should I store the product in a refrigerator?
Answer: It is fine to store at room temperature as long as you keep it well sealed and in a cool, dry place. It can be refrigerated as well but be sure it is sealed well.
7.Question: What is the expiration date if you buy today?
Answer: The expiration date is on the package and is 2 years from the time it was produced. normally the date very fresh for it' shot sale.
8. Question: Is it possible to get a FREE SAMPLE to have a try? How can I place an order?
Answer: Yes, few grams of samples are available to supply for your taste. There’re choices to contact with us like Trade assurance online, send an inquiry, chat on trade manager for an order placing.
9. Question: Does Trade Assurance charge fees?
Answer: No. Trade Assurance order protection is a FREE service for buyers. Standard transaction fees still apply.


Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com