Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.20 $* | 0.9 $* |
Aug-17-2025 | 0.69 $* | 0.0 $* |
Jul-17-2025 | 0.44 $* | 0.9 $* |
Jun-17-2025 | 0.26 $* | 0.44 $* |
May-17-2025 | 0.58 $* | 0.22 $* |
Apr-17-2025 | 0.74 $* | 0.68 $* |
Mar-17-2025 | 0.76 $* | 0.45 $* |
Feb-17-2025 | 0.56 $* | 0.92 $* |
Jan-17-2025 | 0.85 $* | 0.11 $* |
Ultrasonic Dishwasher Machine Application:
This dishwasher is widely used in restaurant, hotel, hospitals, School ,universities and fast food restaurant, cafeteria etc. It is used for cleaning tableware such as plates, bowl, cup, spoon, chopsticks, etc. Fit for all kind of materials Tableware such as Ceramics,Glass,Steel,Plastic etc.
Ultrasonic Dishwasher Machine Features:
1. The dishwasher can be washed as long as it can be exposed to water.
2. After repeated tests, the oil separation effect is remarkable.
Ultrasonic Dishwasher Machine Advantages:
1: 1. Each time the water is injected, it can be recycled to double the water.
2. 2. The control panel interface is clear and easy to operate.
3. The machine adopts stainless steel drain valve, which is beautiful and durable, not easy to rust and drains smoothly.
KX-XW0.6 | |
Size | 600*600*800mm |
Weight | 50kg |
Power | 6kw |
Maximum washing capacity | 280mm |
Maximum washing height | 2000mm |
Maximum water consumption per hour | 50L |
Power supply | 220v(can customized) |
Temperature can be adjusted | 30-80℃ |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com