Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-19-2025 | 0.15 $* | 0.87 $* |
Aug-19-2025 | 0.55 $* | 0.1 $* |
Jul-19-2025 | 0.2 $* | 0.63 $* |
Jun-19-2025 | 0.57 $* | 0.59 $* |
May-19-2025 | 0.65 $* | 0.84 $* |
Apr-19-2025 | 0.60 $* | 0.66 $* |
Mar-19-2025 | 0.49 $* | 0.33 $* |
Feb-19-2025 | 0.45 $* | 0.1 $* |
Jan-19-2025 | 0.91 $* | 0.16 $* |
Description
Connector Type | LC LC SC FC ST optional |
Polish Type | UPC APC optional |
Fiber Mode | OM1 62.5/125µm, OM2/OM3/OM4 50/125µm |
Fiber Count | 12 Cores |
Wavelength | Multimode: 850/1300 |
Insertion Loss | ≤0.3dB |
Return Loss | UPC≥50dB, APC≥60dB |
Cable Diameter | 0.9 mm |
Pigtail Color | 12-Colors |
Cable Jacket | PVC |
Durability | 1000 Times |
Operating Temperature | -40~75°C |
Maximum Bandwidths and Distance of Different Multimode Fibers
Fiber Type | Core Diameter | bandwidth | 1Gbps Distance | 10Gbps Distance | ||||||
850nm Mhz*km | 1300nm Mhz*km | 850nm | 1300nm | 850nm | 1300nm | |||||
OM1 | 62.5 µm | 200 | 500 | 275m | 550m | 33m | 300m | |||
OM2 | 50 µm | 700 | 500 | 750m | 550m | 150m | 300m | |||
OM3 | 50 µm | 1500 | 500 | 1000m | 550m | 300m | 300m | |||
OM4 | 50 µm | 3500 | 500 | 1000m | 550m | 550m | 550m |
Detailed Images
Shenzhen Silink Technology Co., Ltd. is a leading manufacturer and exporter specializing in fiber optical communications equipments,optical transceiver modules and network cabling products.
Optical transceiver modules: SFP, SFP+, XENPAK, X2 , XFP, BIDI,CWDM,DWDM,Media Converter and other special transceiver modules,which are compatible with Cisco, 3COM, H3C, HP, Alcatel-Lucent, Allied Telesis, Nortel, Juniper, Huawei,etc.
Network cabling products: Keystone jack,patch panel,patch cord,faceplate,etc.
Fiber optical communications equipments: Fiber optic patch cord, connector, adapter, optical coupler, attenuator, optic media converter, optic splice closure, optic terminal box, ODF etc.
These products are widely used in telecommunications, broadband, broadcast, CATV and network industry.
1. Are you the real factory?
Answer: we are the real factory with 10 years’ history.
2. Can you supply OEM products under our brand?
Answer: Yes, sure. We can supply OEM products with OEM package, but it will need MOQ to print your brand.
3. What is your main products?
Answer: armored patch cords fiber cable; Optical patch cords SC/LC/FC/ST; MTP/MPO optical patch cord.
4. Product quality guarantee period?
Answer: years’ Guarantee for fiber optic cable
5. Do you have certificate for raw material?
Answer: build long-term relationship cooperation with qualified ISO9001, ROHS raw material suppliers.
6. MOQ: what is your minimum quantity?
Answer: is no MOQ required for fiber optic patch cords,as there’s stock for normal kinds.
7. Do you have distributor in other country or domestic?
Answer: now, we sell our products to customers directly. And factory price could be offered.
8, What is the lead time?
Answer: For usual products,We keep stock,could ship 1-3 days after PO.For big quantity and special products,Please check lead time with our sales representative.
9, What is your payment terms?
Answer: T/T, Western union, Paypal.
10, What is the shipping terms?
Answer: We usually ship by Aramex, Fedex, DHL, UPS, TNT and EMS. If you have another preferred carrier, please notify us in advance.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com