Индивидуальные деловые знаки светодиодные вывески буквы Светодиодный 3d акриловый знак для фирменного логотипа компании


Поделиться:


Цена:30,00 $ - 38,00 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-18-2025 36.64 $* 38.55 $*
Aug-18-2025 35.30 $* 37.23 $*
Jul-18-2025 30.46 $* 32.41 $*
Jun-18-2025 35.20 $* 37.43 $*
May-18-2025 30.14 $* 32.24 $*
Apr-18-2025 34.50 $* 36.75 $*
Mar-18-2025 34.85 $* 36.58 $*
Feb-18-2025 34.55 $* 36.15 $*
Jan-18-2025 33.91 $* 35.19 $*

Характеристики



Backlit Letters
3D Stainless steel channel letters and LED Arylic backlit sign
Strong sense of three-dimensional shape;
Metal material is heavy and atmospheric;
Back-illuminated LED light, soft and appropriate light;
LED lights are energy-saving, green, high brightness and long life, up to 100,000 hours.




Dimension
Various size available and customized welcome
Usage
Shop/boutique/bank/hotel/shopping mall/company/building etc.
Material
Stainless steel/acrylic
Color
Custom Plating/CMYK custom baking paint
Light source
Blueview LED Strip / Module
Illuminate
Back-illuminated, front-illuminated, side-illuminated
Content
logo, Signs, channel letters, and etc
Power source
AC110V, AC220V
Operating power
DC12V
Color Temperature
3000 k – 6500 k
Waterproof
IP 65
Working temperature
-20 °C ~ 80 °C
LED life time
> 80,000 hrs
Average lifetime
> 10,000 hrs
Warranty
1 years
Supplied with
Transformer, installation Paper Template,Installation Instructions
Installation Method
Custom glued mounting or screw mounting
Package
Single letter covered with bubble wrap, honeycomb carton, Plywood box






Back-illuminated & forward-illuminated






ABOUT US
Retay signs Co,Ltd [Signage Maker Retay] Signage is an important part of your business. We provides high quality, low cost, large
and small format products for a wide range of applications. Our modern factory can manufacture your signage according to your
drawings. Our strength is the delivery of complete and custom made marketing concepts.






Packing & Delivery




Packing with bubble film and protective film, put into wooden box, fill with foam at the gap to prevent jitter.


Q1, are you a manufacturing or trading company?
Answer: Since 2011, we have been manufacturing industrial signage for professional use.
Q2, Can I get custom shapes and/or designs for my LED letters?
Answer: Yes, we customize the design for customers.It will be designed according to your specifications.
Q3. Can I use my sign outdoors in rainy conditions?
Answer: Yes, we can make your sign waterproof upon request.
Q4, how do I get sample products?
Answer: If you find a style that you are interested in in our store, we will provide a sample order, the sample cost will be on your side, including the delivery cost.If you place a large order in the future, we will refund the sample cost.
Q5, how do I place an order?
Answer: send inquiry to us - receive quotation - negotiate order details - confirm sample - sign contract deposit production - goods ready - balance before shipment after sale service - future cooperation.
Q6: How should I settle the payment?
Answer:We accept T/T, L/C and Western Union.For large orders, we usually accept a 30% down payment to start production and the remaining 70% down payment before shipment.
Q7: How do I know if the received product is of the same quality as the sample order?
Answer: We guarantee 100% customer satisfaction.Due to our long-term business relationship, shipping is not the end of the order, but only the beginning.
Q8: What certification has your product obtained?
Answer: Before placing an order, please clarify the proof of LED or other elements required in your country and region
so that we can provide accurate price and appropriate time.


Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com