Новое поступление 2022 мультяшная сумка для школы большая емкость детская школьная принимаем Индивидуальные


Поделиться:


Цена:4,90 $ - 5,90 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-16-2025 5.57 $* 5.17 $*
Aug-16-2025 5.85 $* 5.46 $*
Jul-16-2025 4.4 $* 4.93 $*
Jun-16-2025 5.59 $* 5.37 $*
May-16-2025 4.42 $* 4.61 $*
Apr-16-2025 5.16 $* 5.99 $*
Mar-16-2025 5.81 $* 5.38 $*
Feb-16-2025 4.81 $* 4.55 $*
Jan-16-2025 4.96 $* 4.69 $*

Характеристики







product name
school backpack
usage 
school,daily
color
custom 
size
40*30*13cm
material
waterproof polyester 
shipping way
by sea,by air,by express
packaging
Each bag packed in a transparent plastic bag
sample time
5-8 days






















Q1:May I have a sample?Can be free? How soon I can get it?
Answer: Yes you can have a sample. It is not free, you should pay it.But we can return it when you place order. It will take 3
to10days to get it depend on different styles.

Q2:Can I make my logo on the sample?
Answer: Yes you can.

Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?
Answer: Yes you can do it,we can make oem products according to customers’ requirement.

Q4:What is the moq?
Answer: The moq is from 2 pcs to 100pcs depends on different styles.

Q5: How long I can get the products?
Answer:The delivery time will be 7 to 45days depends on different styles.

Q6:What is the package for products?
Answer: Normally 1pc in one polybag,and 20-100pcs in one export carton.

Q7: Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We a bag manufacturer for 30years.

Q8:What is the shipping ways?
Answer: The shipping way can be by air,by sea. We can help to arrange the shipping or contact with your shipping agent.You
shouldpay the shipping charge.




Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com