Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Aug-17-2025 | 6.55 $* | 6.39 $* |
Jul-17-2025 | 5.85 $* | 5.40 $* |
Jun-17-2025 | 6.15 $* | 6.57 $* |
May-17-2025 | 6.45 $* | 6.84 $* |
Apr-17-2025 | 5.2 $* | 5.45 $* |
Mar-17-2025 | 6.43 $* | 6.61 $* |
Feb-17-2025 | 6.1 $* | 6.47 $* |
Jan-17-2025 | 6.85 $* | 6.56 $* |
Application | All kinds of clean workshop,Lab,Pharmaceuticals,Electronic Industry |
Material | 98% Polyester Filament + 2% Conductive Fiber |
Size | S-5XL |
Color | white ,blue ,pink ,yellow ,green or customized colors |
Feature | Anti-Static, Dust proof, Anti-static,Dustproof,Washable |
Packing | 1 pcs/1bag,50 bags/1 ctn |
Surface resistance | 10e7-10e9 Ohm |
Logo | Accept printed or embroidered logo |
Accessory | Button/Zipper |
Packing | 1 Set/Bag,50 Bags/Carton |
As far we have 6 van type trucks to meet customers in Jiangsu, Zhejiang, Shanghai and Anhui product distribution services.
Q1.Are you a factory or a trading company?
Ans: we are the set development, production, sale and service of industry and trade-oriented enterprises.
Q2.What does the company mainly produce and sell?
Ans: We provide one-stop cleanroom consumable products service,mainly produce microfiber or polyester cleaning wiper,sponge or polyester head swab,non-woven cloth or paper,ESD garments,shoes,mushroom cap,glove,mask,sticky mat etc.
Q3:How do you control your quality?
Ans: We have passed ISO9001, ISO 14001, QC080000 HSF,CE certification,and can provide ROHS report if need,a complete set of QC standards and team.
Q4: Can you provide free sample?
Ans: Yes, we are pleased to send you regular products free sample.
Q5: Can you make a custom logo?
Ans: Yes, we can provide OEM/ODM service.
Q6: How about the delivery date?
Ans: Regular products delivery time is 5-15 days.
Q7:Where is your factory? How can I visit?
Ans: We are in Taicang, Suzhou, China. It takes about 45 minutes driving from Shanghai airport.
Q8:How about the Shipping Method?
Ans: Sea & Air & EXPRESS transportation, FCL/LCL ,or Alibaba Express.
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com