1. How long is your quality warranty?
Answers: We provide 1 year factory quality warranty, all our products have tested before shipment.
2. Can I get a sample for testing?
Answers: Yes, we can provide the sample for testing, please contact us or order online directly.
3. Can I print my logo on the product and use my designed package?
Answers: Yes, normally the minimum order quantity should be 1000pcs. We can accept small quantity for some items, please
contact with us.
4. What is the lead time for samples?
Answers: We can provide sample within 1 day if you use our neutral color and silkscreen.
If you need sample with your logo or your designed color, it need be around 5-7 days.
5. How long the production time?
Answers: If take BlueWow standard version, it is 3-7 working days.
If Customization order, it is 25-30 working days.
6. Which payment methods do you accept?
Answers: We accept T/T, Trade Assurance, Paypal.
7. What kind of certificate do you have?
Answers: CE / EMC / FCC / ROHS / MSDS / UN38.3 / KC approved.
8. Could I sell your products as distributors?
Answers: Yes. Of course. We have distributor/agent policies to support you.