Новинка 2022 года европейские складские электрические скутеры KugooKirin M4 для взрослых 48 В


Поделиться:


Цена:260,00 $ - 425,00 $*

Количество:



Описание и отзывы


Трекер стоимости

Месяц Минимальная цена Макс. стоимость
Sep-15-2025 309.5 $* 324.83 $*
Aug-15-2025 307.53 $* 322.41 $*
Jul-15-2025 257.48 $* 270.71 $*
Jun-15-2025 302.55 $* 317.43 $*
May-15-2025 263.62 $* 276.11 $*
Apr-15-2025 296.65 $* 311.66 $*
Mar-15-2025 294.2 $* 309.5 $*
Feb-15-2025 291.74 $* 306.78 $*
Jan-15-2025 289.10 $* 303.67 $*

Характеристики



Product Description






Rated output
500w
Standard voltage
48v
Max speed
42km/h
Battery capacity
11AH
Battery type
18650 lithium battery
Tread width
21cm
Chassis height
12cm
Max load
Max load
Climbing ability
15°
Protection grade
IPx4
Range
50km
Motor type
brushless DC motor
Maximum speed
1000rmp/min
The rated voltage
24Nm
Maximum output torque
6h
Output voltage
54V
Braking distance
3-5 m
Liquid crystal display
LED display
Front lights
Lens/traffic light/horn
Tail lights
LED Running lights/Turn signal/brake lights
Carton Size
1200x300x370MM
N.W
23.2kg
G.W
26.8kg


Highlighted
Support Duty-free fast Shipping for the countries:
Denmark, Spain, Ireland, Netherlands, Portugal, Lithuania, Hungary, Slovakia, Finland, Bulgaria, Croatia, Austria, Italy, Sweden,France, Czech Republic, Belgium, Poland, Estonia, Greece, Germany, Luxembourg, Latvia, Slovenia,
*Europe stock ,Duty Free Fast Shipping.Offer After Sale Service in Europe.
For safety reason, please do not ride on rainy days, and not soak the electric scooter.




















KUGOO kirin B2

Kugoo kirin M4
KUGOO G2 PRO


KUGOO GMAX
KUGOO S1 PLUS
KUGOO S1


KUGOO M2 PRO
KUGOO M4
KUGOO KIRIN S1


KUGOO KIRIN B1 PRO
KUGOO MINI
KUGOO MINI2




Daily Question And Answer
Question 1: Is it original product ?
Answer: Yes, all of our products are original, reject any copy orders, original product 100% Genuine guaranteed.

Question 2: Where is your warehouse for shipping?
Answer: We have overseas warehouse in Poland, Germany, Lithuania and USA.

Question 3: Do you accept drop shipping?
Answer: Yes, drop shipping is accepted. Just tell us your shipping address. We will help you deliver to your clients, 0 stock risk for you.

Question 4 : What's the transportation?
Answer: For overseas warehouse shipment, by DPD/DHL/UPS, if large quantity from China, then by train or by sea.

Question 5 : What's the delivery time?
Answer: Ship out the goods within 2 working days after confirming the payment. the express delivery time around
2-7 days for EU/US warehouse stock products. If not oversea warehouse products, It depends on your quantity.

Question 6 :Have you checked your goods before delivery.
Answer:Yes, 100% inspection one by one tested before delivery.

Question 7 : Do you offer the spare parts ?
Answer:Yes,we offer 3% of spare parts in free under the conditions of order quantity more than 100 pcs/model.

Question 8: How to got the wholesale price?
Answer: Just contact with our sales team and they will reply you within 4 hours.

Question 9: What's your warranty terms?
Answer: we offer one year warranty service for product and half year warranty service for battery, excepted the parts of human damaged and issued by illegal operating.

Question 10: How do you deal with my client quality issue?
Answer: Just show us the problem with video, if in warranty, we will send you free parts and video to guide you repair, if you still not solve the problem, then send back to our EU warehouse repair.

Question 11 :Can I mix different models in one container?
Answer: Yes, different models can be mixed up.

Question 12: Do I need to charge the batteries before using?
Answer: Yes, charge the battery full before using.

Question 13: can you accept OEM?Answer:
yes, we can. But MOQ is 100-400 sets.

Question 14 : Do you have design patent?
Answer: Yes. Our all products are R&D by ourselves and applied for patents. We have our own unique selling points to distinguish us from others.

Question 15:Can I order a sample to check the quality?
Answer: Yes of course! You can order one or a few set sample to check the quality.

Question 16: How can I make the payment?
Answer:You can make the payment by Alibaba trade assurance (T/T and Credit card), we can support T/T and west union etc.




Похожие товары

Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com