Поделиться:
Месяц | Минимальная цена | Макс. стоимость |
---|---|---|
Sep-17-2025 | 0.69 $* | 0.94 $* |
Aug-17-2025 | 0.4 $* | 0.3 $* |
Jul-17-2025 | 0.63 $* | 0.92 $* |
Jun-17-2025 | 0.2 $* | 0.14 $* |
May-17-2025 | 0.78 $* | 0.79 $* |
Apr-17-2025 | 0.61 $* | 0.75 $* |
Mar-17-2025 | 0.78 $* | 0.47 $* |
Feb-17-2025 | 0.30 $* | 0.42 $* |
Jan-17-2025 | 0.1 $* | 0.6 $* |
2X2.0+4X0.3mm 300/500V High Flexible Orange Jacket Servo Motor Connector Plug Coiled Sring Spiral Electrical TPU PUR Wire Cable
We can custom this type of cables according to your specifications.
1 | Conductor | Particularly high-flex design made of free-Oxygen copper wires according to VDE0295 CLASS 6 |
2 | Conductor insulation | High quality imported PVC,TPEE |
3 | Color | Option |
4 | Core wire structure | anti twist layered, or grouping with divided gap filled with high strength core |
5 | Inner Sheath | Polyested tape or non woven fabric |
6 | Shield | Braid made of tinned copper, covering above 70% |
7 | Outer Jacket | high-quality PUR/TPU/PU or Special PVC |
8 | Jacket color | Black/Grey/Orange |
Technical parameter
Rated voltage:<0.5mm2:300/300V ≥0.5mm2:300/600V
Test voltage: 2000V
Minimum bending radius: Fixed installation:6×D
Mobile installation:distance of travel <10m,minimum bending radius 8×D
distance of travel ≥10m,minimum bending radius 10×D
Application temperature:Fixed installation:-30ºC-+80ºC
movable installation;-20ºC- +70ºC
Flame resistance:following IEC60332-1-2+EN60332-1-2
Characteristic
1.Laying stroke:50m, accelerated speed:20m/s2,travelling speed:5m/s
2.Life of bending>300 0000 times
3.water resistance,oil resistance,UV resistant,abrasion resistance,cold resistance,weatherability.electromagnetic immunity.
With higher acceleration and stronger torsion than standard flexible cable
What we offer:
1) High quality cables
2) Competitive prices
3) Best professional team of cable technology
4) Smooth communication and perect aftersales service
5) Effective OEM & ODM service
Suzhou Desan Wire Co., Ltd, located in Suzhou, is a 13-year-old designer and manufacturer specializing in the production of various types of wires and cables with national standards and international standards.Our main products are plastic insulated control cable, plastic insulated wire cross-linked polyethylene power cable, low-smoke halogen-free power cable, high flexible drag chain indutrial robot cable, flame retardant and fire-resistant cables and special cables.
We have exported our cables to every corner of the world by trading companies or agents. Now we have begun to do international sales ourselves to make our customers get more profit.
Our high qualilty cables exists all over the world. They have promoted the progress and development of various countries and made great contributions to the people of the world.
Q 1:What do you supply?
Answer: We custom/OEM/ODM dessign and manufacture electronics wires, hock up wires, industrial cables, robot cables, ev charging cables, new/green energy cables, communication cables, high temperature cables, floating cables, flexible drag chain towline cables, field cables,etc.
Q 2: Which certificates have you got?
Answer: We have got UL, CE, 3C, Dekra, CQC, TUV, Rohs, Reach, ETL certificates.
Q 3:Can we get samples before placing the mass production orders?
Answer:Yes, we are willing to arrange samples for you.
Q 4: What's your lead time/delivery time?
Answer: It depends on whether we just have the stock for your type.Normally we can finish you orders in 2-3 weeks for normal orders, and 5-6 weeks for normal orders during peak seasons.
Q 5. How can you guarantee your product quality?
Answer: We always supply a pre-production sample before mass production, process inspection and final inspection before shipment.
Q 6:What's your package method ?
Answer: Usually, packed in cartons, and for big cables, we just use wooden drums.
Q 7: What's your payment terms?
Answer: By T/T 30% in advance ; Balance 70% before shipment.
Q 8: I haven't found any needed stype in your website.
Answer: Dear Friends, some catalogues can be emailed to you as long as you contact me. And we also supply customization service. So, please contact us by sending me your requirements.
Q 9: What's your Moq?
Answer: Normally, 1000-50000m, different items have different moqs, but we also accept some special small order.
Q 10: When can I get the price and what's the validity?
Answer: usually within one day.Validity is 30 days
Q 11: What's your payment terms?
Answer: By T/T 30% in advance, balance before shipment.
Any other question, please contact us freely:)
Данные ресурс не является интернет-магазином, а лишь содержит ссылки на международную торговую площадку Alibaba.com